Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
slovenštím priatela, povezte mi: čká = škytá??
Zaregistrován
25. 4. 2007
presne tak, a ked budeš potrebovať ešte niečo preložil, kľudne sa ozvi..sme k dispozícii...
Zaregistrován
10. 6. 2006
Mne zopár fotiek facctory poslal, vieš však aký som ja internetový analfabet. Facctory ich môže zverejniť, ak bude mať chuť.
Zaregistrován
16. 2. 2007
Zaregistrován
23. 6. 2007
Tak změna plánu. Zítra se mi podařilo získat volno, takže jedu do Tábora. Nebudu riskovat zrušení příštího výkendu. Jestli máte někdo zájem, můžu Vás někde při cestě naložit. jedu trasu :
8:15 Hlinsko v Čechách, 9:00 Havl.Brod, 9:30 Pelhřimov.
Jestli máte zájem, dejte to tady vědět. Ráno v 8:00 vyjíždím. Podívám se sem. Případně na mail.greggy@tiscali.cz dejte vědět, kde Vás můžu naložit. samozřejmě s kontaktem ,aby jsme se nenaháněli.
To. Kacuro : Doufám, že knihu přivezu.
Zaregistrován
7. 10. 2006
ano díky moc, budu Ti zavázán🙂 bohužel se nemohu přidat, bydlím na severu čech ...
Zaregistrován
23. 6. 2007
To kacuro : Knihu jsem přivezl.
Pošli mi na mail.greggy@tiscali.cz, jakým způsobem ji chceš poslat a na jakou adresu.
Zaregistrován
23. 6. 2007
Jinak v Táboře na té výstavě jsou dvě velká ( asi 1,5x2m ) plata pražských grošů a bílých penízků.
Výhodou je, že se dá čenichem do nich pomalu narazit, takže je možné si každý pořádně prohlédnout. Nevýhodou je, že někeré jsou až v té výšce 2m. Takže ty jsem si prohlédnout při své obří postavě nemohl. A u těch dolních mě za chvíli bolely obě kolena, krk i záda.
Škoda, že to nedali na více plat a do příjemnější výšky. A také jsou umístěny všechny vedle sebe bez jakýchkoliv popisek. Takže orientace nulová.
Ale vzhledem k tomu množství je to velice sdílná výstava. Archy by vrněl jako motor z trábika.
Na posledním panelu jsou vystaveny jednotlivé varianty vystavených mincí.
Pokud se tam vypravíte, určitě si vemte lupu. Budete si moci vše velmi podrobně prohlédnout.😲
P.S. Je to poměrně špatně značené.😞 Sledujte pořádně orientační šipky, snadno některou přehlídnete. Je to asi 150m od náměstí. v takovém větším oranžovém dvoře, úplně až na konci.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.