Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
23. 6. 2007
Ohledně Táborského pokladu ( tedy knihy ) jsem kontaktoval minulý týden jednoho mého známého přímo z Tábora ( a podpořil slibem 1litru domácí slivovice ). Pokud se na mě nevykašle, má mi dvě knihy koupit. Pokud by se ještě daly volně sehnat, dám vědět.
Zaregistrován
7. 10. 2006
pavelgregor: tak se hlásím do pořadníku na tu knihu🙂
Zaregistrován
10. 6. 2006
Pavle, mysli na mňa!!!🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
tak koukám že na aukru tu knihu draží dabl-ju (http://www.aukro.cz/item214747423_taborsky_poklad.html) to je tedá pěkná sviňárna, dávají ji za darmo a tam už se vyšplhala přes 600,-😞
Zaregistrován
23. 6. 2007
To Archy : S tebou počítám právě s tou druhou.
To Kacuro : Pokud mi nedá během tohoto týdne známý vědět, nebo nepošle knihy, asi bych se tam příští výkend otočil ( pokud nebudu tvrtnout v práci ). Pokud bych tam jel, tak uvidím co mi dají. Dám vědět.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Juchúúúú, Pavle ďakujem moc. Preplatím ti knihu, aj cestu, aj slivovicu... všetko. Máš to u mňa. A keby to náhodou nevyšlo, neva, nemusíš sa vešať, stačí keď sa obesím ja🙂.
Zaregistrován
23. 6. 2007
Takže aktuální informace k Táborskému pokladu. Knihu mají v informačním centru v Táboře. Poštou ji nezasílají, ale je k vyzvednutí zdarma proti podpisu ( bulvy jsem valil dostatečně dlouho ). Maj jich prý ještě dost. Takže si tam udělám výlet. Sice prý víc, jak jednu nedají, ale ... . Paní byla moc ochotná.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Skús ju natrieť na chleba, akože pre kamoša zo Slovenska...
Zaregistrován
7. 10. 2006
tak to vem s sebou i všechny pocestné a ještě alespoň jednou na otočku, aby těch knih bylo co nejvíc🙂
Zaregistrován
23. 6. 2007
Takže Archy dneska v 16:32 ses stal majitelem Táborského pokladu ( tedy toho papírového ). Druhou knihu si s dovolením ponechám. Paní je tam pro mne již měla připravené. A pak že úředníci nejsou lidi.
Kacuro, tobě ho zkusím sehnat příští výkend ( pokud mne netrefí asteroid velikosti planetky ) až si pojedu prohlédnout výstavu. Doufám, že nebudou mít sanitární den.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.