Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
3. 9. 2012
Vidím tam dobre na reverze písmená GS ? Písmená su ale obrátené.
Na tejto fotografii už aspoň pekne presvitá striebro. Na tej prvej som si veru až tak pravosťou istý nebol. Aj ten portrét sa mi vydí trochu odfláknutý.
penco888@gmail.com
Zaregistrován
1. 8. 2010
Výborný postreh. Značka mincmajstra je vyrytá zrkadlovo. 😲
škoda toho stavu, inak by cena bola dosť vysoká. Ale ako dokumentačný stačí.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
1. 8. 2010
Tak som písal pánovi Höllhuber. Píše, že minca je jasný falzifikát a zatiaľ z mincovne SV Vít žiadny nevidel.
Zaregistrován
28. 6. 2008
..tak se mi úplně náhodou, jako vedlejší produkt, podařilo koupit tento krejcar. Stav není nic moc, ale když už jsem platila poštovné.... Sbírkový sice není, ale i tak udělal radost. Můžu ho brát třeba jako ukázku poškozeného razidla 😉
Zaregistrován
28. 6. 2008
..
Obrázky:
Zaregistrován
1. 8. 2010
Aj napriek poškodeniu je to vzácnejší ročník, jeho rýdzosť je nižšia ako v iných rokoch. Preberali sme to pár strán dozadu.
Zaregistrován
28. 6. 2008
Ano, vím. Také jsem ze zvědavosti koukla do katalogu od Novotného a ten jej cenově hodnotí jako ostatní krejcary... Pravda je, že se sem tam tyhle zemské mince objevují, ale rozhodně ne v moc pěkných stavech. Spíše mi nedá spát opis. Co vůbec v překladu znamená? Slezská zemská mince? Pokud ano, proč je slovo mince Munze- napsáno jako Muntz?
Zaregistrován
1. 8. 2010
Je to tak aj na ostatných minciach tohoto ročníku razených v " ČR" . Na minci s Augsburgu je Munz.
Zaregistrován
30. 9. 2010
myslim celkom zachovaly polgrajciar, Opole, Nech.843
Obrázky:
jacisin76@yahoo.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.