Zaregistrován
26. 10. 2008
Zaregistrován
6. 11. 2008
o falza jde jistě, ale toto zdůvodnění výroby je téměř jistě zcela vymyšlené...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
6. 11. 2008
důvody výroby jsou dlouhodobě známé, dokonce i "pravděpodobný" původ mnoha těchto výrobků...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
6. 7. 2009
V katalogu Herinek jsou u kremnickych tolaru rocniku 1690 vyobrazeny dva typy (c.730 a 731). Lisi se hlavne obrazem poprsi, tvarem stredoveho stitu, provedenim opisu a rozdilnym umistenim zn.mincovny. Ten Vas presne odpovida (totozne razidlo) vyobrazenemu typu 730 u ktereho Herinek uvadi ze se pravdepodobne jedna o odrazek z Orientu. Tuto informaci prevzal i Nechanicky.
Zaregistrován
20. 9. 2011
Kučera napísal:
napsal/a:
V katalogu Herinek jsou u kremnickych tolaru rocniku 1690 vyobrazeny dva typy (c.730 a 731). Lisi se hlavne obrazem poprsi, tvarem stredoveho stitu, provedenim opisu a rozdilnym umistenim zn.mincovny. Ten Vas presne odpovida (totozne razidlo) vyobrazenemu typu 730 u ktereho Herinek uvadi ze se pravdepodobne jedna o odrazek z Orientu. Tuto informaci prevzal i Nechanicky.
Vďaka. To sedí. Aj predajca mi ho označil ako Her730🙂
Zaujímalo by ma ešte, ako často sa také orientálne odražky vyskytujú a odhad jeho ceny (v tomto prípade to asi nebude cena kovu😉 ).
Nie že by som ho chcel predať, len ma zaujíma, či som príliš neprestrelil.
Zaregistrován
6. 7. 2009
Abych pravdu rekl zajimam se zejmena o ceske razby, snad nekdo jiny bude vice informovan
Zaregistrován
1. 8. 2010
S cenou by som to nevidel nejak ružovo. Je to v podstate dobové falzum a stav tiež nie je boh vie aký.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.