Zaregistrován
10. 3. 2009
Obol 1675 KB pôvodne prasknutý s dierou. Nedávno zlepený a diera prekrytá "patinou". Predaný v maďarskej aukcii ako aUNC... Určite už čaká na svoju plastovú rakvičku, aby sa jeho stav zlegalizoval. To je hnus velebnosti!
Obrázky:
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
21. 12. 2014
Tak to je tedy prasárna😲
Zaregistrován
17. 9. 2009
Myslím, že Panonia je v tom nevinne ale ten kto ju tam dával vedel čo robí.😞
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Stredo a už si niekedy videl na aukcii Pannonia Terra v popise napríklad opravená minca, minca mala záves, stopy po očku, dierka a podobne?
Prečo pri kúpe platím 20% aukčnému domu? Za to, že mincu ani nepozrú pod lupou? Za to, že nepoznajú mincu, ktorá už bola viackrát v Maďarsku dražená? Nebola to prvá a určite ani posledná opravovaná minca v ich aukcii.
A to nekomentujem ich zavádzajúce popisky, opakovanie dražby mincí v niekoľkých za sebou idúcich aukciách...😈
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
17. 9. 2009
Asi mas pravdu Fidzi, mam Pannoniu rad lebo zohnat dneska niekde uhorske drobaky je fuska a zacinal som tym ze som hltal ich aukcie a pozeral tam drobaky volenych kralov. Ohladom toho ze v prirazke by malo byt zahrnute profesionalne posudenie materialu som uz davno stratil vsetky iluzie. Ty nie?
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ja som dávnejšie v Pannonii vydražil v aukcii na prvý pohľad krásny groš Mateja II. z Veľkej Bane a následne som zistil, že sa ten istý, ale nevyčistený nepredal v predchádzajúcej za 2/3 ceny, čo som dal ja. Odvtedy na nich prdím.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Nad počínaním niektorých zberateľov sa mi zastavuje rozum...
Obrázky:
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
28. 10. 2015
A co takhle vzácné vysoké au nominaly.. Docela častý jev z minulost..
Obrázky:
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
10. 3. 2009
Barbar, je tam jeden zásadný rozdiel. Pri veľkých zlatých minciach ich najprv niekto musel presne odvážiť, aby zberateľ poznal ich nominálnu hodnotu (dukátový násobok). No pri XV grajciari je tam nominál vyrazený z mincovne, takže to nedáva žiadny zmysel.👿
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
4. 7. 2010
Fidzi
Nemůže to být dobové? A jen náhodně připomínající nominální značku? Hned jsem se šel podívat na svojí minci, kde mám podobný rejhy..A je to 100% dobové (na té mojí).
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.