Zaregistrován
24. 3. 2010
To nedokážem. Podľa toho som mince nikdy nehodnotil. A pri niektorých sa to objektívne ani nedá. Ani neviem, po ktoré číslo je tá stupnica. Tak za mňa tá najhoršia kvalita.
Myslím, že vo finále napíšeš, ako to ohodnotil predajca alebo nejaká aukcia. Tipujem, že to bude tak vorzuglich. 😃
Zaregistrován
11. 2. 2016
Za mě 2-/3-
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
No už? Chcem ísť spať, ale bez tohto nezaspím...😃
Zaregistrován
10. 3. 2009
Hodnotenie mince (rozuzlenie):
FérovýObchodník__3/4-5
Fidži____3/3
Otravnýkomár__-2/3-
Sigur____hodnotil slovne "tá najhoršia kvalita"
Barbar_______nezúčastnil sa, píšem mu A(bsencia)
Víťazom sa stáva Sigur, pretože má doma určite krištáľovú guľu. Tento skvost skutočne pochádza z aukcie - nadchádzajúca aukcia ČNS Praha, kde dostal hodnotenie 2/1- = Sehr schön / Fast Vorzüglich = VF/aEF (opäť zásah, je tam Vorzüglich)😲
Keďže nikto z nás stav mince správne neurčil, tak si každý povinne dáme päť rán korbáčom alebo poprosíme o malé sádlo/máslo manželku.😆
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 3. 2010
Jéj, vyhral som tú zaletovanú dieru... dám si pupendo s toliarom. 😉
Ale je to neuverteľné, jeden rozmýšla, že kam to speje. Speje to tam, že skutočný numizmatik má na háku, čo je v popise a riadi sa vlastným úsudkom.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Ďakujem za fotky. Busta Leopolda I. je vytvorená veľmi zaujímavou čiarovou technikou, ktorá sa na minciach nepoužívala. Madona je rovnako odlišná bez detailov (tvár, ruky) a Ježiško je veľkosťou prepálený. Opis je síce puncovaný, ale chýba mu štábna kultúra (pravidelnosť). Značka mincmajstra - aj tu je vidieť snaha, ale nie je to ono. Definitívne pekné dobové falzum.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 3. 2010
Pekne si to rozpitval. Ja som bol presvedčený, že je to len nepodarený ofiko kus, ale toto ma presvedčilo. Na Leopolda si macher.
Zaregistrován
28. 10. 2015
Barbarovi bylo společensky nevolno... 😉
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
24. 3. 2010
V pohode, Fidzi ti absenciu zmení na sickday. 🙂
Zaregistrován
21. 12. 2014
Nové mince do sbírky
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.