Zaregistrován
18. 2. 2012
Hezka kolekce krejcarů... Přidávám taky jednoho Leopolda - duarius z roku 1695 (tento typ se razil jenom v tomto roce) a rád bych využil tuto příležitost k dotazu, jaká je četnost výskytu (vzacnost "R") obolusů ražených za Leopolda...
PS: omlouvám se za nekvalitní fotky, ale ráno když jedu do práce je ještě tma a večer už je tma...
Obrázky:
Zaregistrován
1. 8. 2010
Je to zaujímavá minca, stále mi chýba, aj keď v ponuke som mal jednu, ale v dosť biednom stave. Výskyt v peknom stave cca raz za 5 rokov v aukcii.
Obol som nikde nevidel, aj keď v katalógu sú ako bežné. Tiež zatiaľ nemám žiadny.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
21. 1. 2011
ermanarich napsal/a:
Hezka kolekce krejcarů... Přidávám taky jednoho Leopolda - duarius z roku 1695 (tento typ se razil jenom v tomto roce) a rád bych využil tuto příležitost k dotazu, jaká je četnost výskytu (vzacnost "R") obolusů ražených za Leopolda...
PS: omlouvám se za nekvalitní fotky, ale ráno když jedu do práce je ještě tma a večer už je tma...
Ak to nie je tajomstvo, aka bola cena tohto exemplaru?
Zaregistrován
18. 2. 2012
Žádné tajemství - cena bez poštovného (kupoval jsem více mincí) byla 700 Kč.
Zaregistrován
1. 8. 2010
Ak by bola na výmenu alebo predaj tak sa hlásim. Nedarí sa mi ju zohnať aspoň v podobnej kvalite.
Zaregistrován
1. 8. 2010
Zaregistrován
18. 2. 2012
To je opravdu hezký kousek!
To dula77: pokud narazím na druhý kousek, tak budu na Vás myslet.
Zaregistrován
21. 1. 2011
tak to sa pridam aj ja ... ak by tych kuskov bolo nahodou viac, tiez by som jeden prijal🙂
Zaregistrován
1. 8. 2010
Tento som mal v ponuke za 70 Eur. Možno ešte je.
Obrázky:
Zaregistrován
25. 12. 2011
Tak priložím aj môj posledný prírastok málo vídaného 1/10 toliaru Leopolda 1.Mám z neho radosť.Ešte vlastním jeden mal opravovanú dierku v kvalite 3/2 vymením za 2 Grajciar v podobnej kvalite
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.