Zaregistrován
1. 8. 2010
Tak jeden pekný prírastok. Nie až tak bežný VI grajciar 1682 KB. So slzou v oku mi unikol vzácnejší VI grajciar 1661 KB u RAucha, o jeden príhoz nad môj limit.
Obrázky:
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
13. 3. 2011
Pekné kúsky sem vkladáte. No pridám aj ja môj posledný prírastok.
Obrázky:
Zaregistrován
19. 1. 2008
tak to sem ještě já hodím tohle Kladsko, co jsem dal minulý týden na špatné místo .... 😁
Obrázky:
Zaregistrován
23. 4. 2008
Hele, kucí, neprovokujte s těma "krasavcema" 😁 nebo je ještě začnu sbírat 😆 😆 😆
Zaregistrován
28. 6. 2008
Mám dotaz, nevím zda už není v sekci s aukcemi- ta mince je opravdu pravá? Vůbec se mi nezdálo provedení a ve finále mne překvapila i cena...
http://aukro.cz/velice-krasny-stribrnak-xv-krejcar-1663-i2637506929.html
Zaregistrován
28. 6. 2008
..tak jsem se koukla do katalogu od Novotného a koukám, že jsou tam také některé patnáctikrejcary s takto malým písmem... takže je asi vše opravdu v pohodě.
Kucera- prosím o smazání těchto mých dvou hloupých příspěvků 😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
no je fakt jeste hnusnejsi, nez normalne bejva😃 clovek by rek, ze uz to vic nejde a ono jo... 😁 😁 😁
ten portret je hodne naivni, stejne tak provedeni pisma. pokud tohle skutecne opustilo mincovnu, musel to byt vysledek zaskakovani nejakeho ucne za mistra. navic se zda, ze to mohlo mit ousko. pro srovnani dva 1663 (CA), od naprosto jineho rezace:
[
[
vic ale at reknou zdejsi odbornici (a protoze aukce casem zmizi a s ni se ten link stane nefunkcni, vkladam sem z ni dva obrazky). myslete na to pri vkladani linku na aukro, ty mrtve odkazy tady jsou dost o nicem potom.
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
korunka napsal/a:
...Kucera- prosím o smazání těchto mých dvou hloupých příspěvků 😃
ja bych to korunko nemazal, rad se dozvim neco o praci tech rezacu ve videnske mincovne... ty bys furt jen neco psala a pak to hned mazala (a ja pak klikam z mailu na odkaz a u kazdyho tvyho druhyho prispevku mam, ze neexistuje 👿 ). co je hloupyho na tom, ze se zeptas na takovou minci? mne to zajima taky. odborniku na Leopolda je tu dost, tak se nechme poucit.
Zaregistrován
28. 6. 2008
..u komplikovaných lidí s komplikovaným myšlením je to naprosto normální 😆 😆
.. S těmi fotkami je to pravda- také jsem přemýšlela dát je sem přímo, ale nebyla jsem si jista, jak je to s autorskými právy, ... ale snad je to v pohodě..
Zaregistrován
22. 7. 2011
První vídeňské ročníky mají do ideálního provedení hodně daleko, ale například tolary jsou velmi vzácné.
Jestliže máme k těmto ražbám připomínky, pak podle mého názoru nejošklivější mince pocházejí z kladské mincovny za Wernerova úřadování, protože to již jsou opravdu karikatury se vším, co k tomu patří a jestliže tyto mince prošly, pak se nemůžeme divit, že se do oběhu dostaly i tyto, vídeňské.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.