Zaregistrován
17. 1. 2014
Ale teraz vazne, bez irazok, co o tom sudruhu vies?
Zaregistrován
17. 1. 2014
Nemam zmapovany cely svet, ale so sprievodcom na madagaskare som stravil hodne hodin v noci a v aute v kecoch o kadecom a jedna vec bola aj detska oracapri hladani polodrahokamov. Ine story od neho. Jak sa decka medzi sebou zabijaju takmer kvoli teritoriu. Tvoja vseobecna schoda. Uzneviem ako si to nazval 🙈🙈
Zaregistrován
29. 11. 2020
Vaše anekdotická zkušenost nic nemění na všeobecně uznávaných faktech. Naopak, to že se děti i mezi sebou kvůli tomuto obchodu zabíjejí, právě jenom potvrzuje moje slova. Stejně můžete argumentovat třeba u obchodu se slonovinou. Ten přece taky nikomu neubližuje, prostě byznys, ne? To je myšlení laissez-faire kapitalismu, které se tady ve Východním bloku dost rozmohlo v 90. letech a dále. Předpokládám, že ve vašem uvažování je asi přijatelné i otroctví? To také lidem přece dávalo práci a střechu nad hlavou, viďte? :-)
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nataradza ste stále v kruhu nič neriešenia a kecov.
Dovolil som sa opýtať na riešenie stavu v krajinách kde nie je zdravotné a sociálne zabezpečenie, len nadpriemerná pôrodnosť.
Viete tie rečičky skúste aplikovať v dotknutých oblastiach.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
17. 1. 2014
Mimo toho blba, fakt nema cenu komentu, aj ked vzdy ma to nachyta.... Jozef, to bol ten nas sprievodca po niekolko sezon na mada, po veceroch sme viedli dlhe rozhovory o ich zivote, nic jednoduche fakt. Su hodne vysadeni na krrstanstvo, neviem preco, ale nie je to nic zle, on to okomentoval asi tak, ze ludia, ktori su v oblastiach s tymi kamenmi (ja o tom nic neviem, vobec ma to nezaujima) hovoria, ze dakuju bohu, ze su tam, lebo aspon si nejak zarobia.
Zaregistrován
17. 1. 2014
Inak zivot v style, ze ked naprsi, tak som doma po kolena vo vode asi tyzden a spim na drevenej lavicke vo vyske asi 70, 80 cisiel, proste kusok nad hladinou vody, je pre nas asi nepochopitelny, ale tam Hornád lny
Zaregistrován
17. 1. 2014
Hornad iny znaci normalny
Zaregistrován
17. 1. 2014
Vidiet vedla cesty stat deti, teraz myslim 2 alebo 3 rocne, ja fakt neviem, kolko mali, ale asi tak nejak, ktore mali vedla seba kvazi pristresok, lebo tam ten traffic nie je zrovna velky a teplota okolo 40 a to co ponukali bola hrst triesok, doslova triesok a hrst ich velkosti... To fakt trha srdce😈, jozef, sprievodca hovoril, ze to je ns podpalovanie
Zaregistrován
17. 1. 2014
No co sudruhu nataradzo?? 😆😆Sak dajte dohromady nejaku zmysluplnu vetu a cosi vysvetlite... To nie je jak obhajovat blba vsukni, ze??
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.