Zaregistrován
20. 9. 2011
To Pavel_III:
Zaječickú som ešte nepil, ale so Šaraticou si to viem predstaviť.
Myslím, že grofik bude mať z našej debaty radosť. On začal vlákno s energetickými vibráciami šutrov a my sme sa hneď prepracovali až k podstate.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Tak Šaratica je, vzhledem k Zaječické, jen takový slabší pití pro dámy.🙂
Asi se to Zaječice nejmenuje jen tak pro nic a za nic!😋
Zaregistrován
30. 9. 2010
idealne pre ludsky organizmus zrejme bude pitie Saratice rezanej Zajecickou,
z kristaloveho pohara,
dookola vykladaneho brusenymi kamenmi vsetkych tvarov a farieb.
pritomnost kovovych doplnkov z celeho spektra Mendelejevovej tabulky na takomto kralovskom pokali je viac ako ziaduca,
a uranovy prstenec by som dal ako ceresnicku uplne navrch.
a, samozrejme, nezabudnut vhodit do napoja zhorenu zapalku/sirku.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zrychlovanie kroku pitím Šaratice atd....., je normálne ,tam sa voda mineralizuje prietokom ,roznorodost minerálov a pramenov dáva jedinečné vlastnosti x druhom minerálnej vody.
Písal som o Šungite čo má vlastnost vylepšiť kvalitu vody .
Apropo záverom jeden postreh; tolko minerálnej vody Perier čo sa predáva napr. len Nigérii na kapacitu pramena v EU. no proste zázrak.😁 😁 😁
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
3. 12. 2011
Ale v tomto případě jde o záměnu mineralizované vody s vodou nabitou jemnohmotnou energií a to není totéž. Nabíjet lze i vodu obyčejnou z kohoutku. Když se voda nabíjí, nedodávají se jí minerály, ale jemnohmotná léčivá energie.
Ještě jsem si vzpomněl na další způsob nabíjení vody: Při východu nebo západu slunce se v krajině objevuje zvýšené množství léčivé jemnohmotné energie, neboli prány. Prána, to je energie, která je tu pořád, ale při východu či západu slunce je jí více. Znají ji všechny kultury, ale různě ji nazývají, nejznámější názvy pochízejí od Indů a Číňanů - Indové jí ríkají prána, Čínani čchi atd. a my jí říkáme životní síla nebo vitalita. No a při východu či západu slunce, kdy je jí v krajině nejvíce, je vhodné pobývat venku, pozorovat východ či západ slunce a nechat se nabíjet. Pokud na místo osvětlené vycházejícím či zapadajícím sluncem dáme nádobu s vodou, taktéž se nabíjí pránou, stejně jako člověk.
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Zaregistrován
12. 1. 2010
A čím se ta energie měří? 🙄
Zaregistrován
23. 10. 2006
Analyzátorom napríklad.
To Tenzor ,ale nechci ,aby sa dal bezne kúpiť v drogérii.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
7. 6. 2007
Placebo efekt má poměrně silný léčivý účinek. A říkejme mu třeba jemnohmotá energie - zní to vědecky a dá se to draho prodávat.
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/
Zaregistrován
11. 3. 2009
:shock:
Nevím proč, ale když to tady čtu napadá mne výrok Alberta Einsteina :
"Dvě věci na světě jsou nekonečné: vesmír a lidská hloupost.
I když s tím vesmírem si nejsem tak úplně jist."
˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Zaregistrován
3. 12. 2011
Ó, tak to jsem nevěděl, že se dá prána něčím měřit. Ovšem četl jsem jednou, že existoval vědec, který vynalezl přístroj, který dokázal jemnohmotné energie a také energetické bytosti učinit viditelné pro člověka. Jenže byl označen za podvodníka a všechny přístoje byly zničeny a vědec diskreditován. Bylo to nědy v minulém století, nevím už přesně kdy. Ani jméno si nepamatuju, ale jestli to někde najdu, kdo to byl, tak to sem napíšu.
Nervo81, placebo je ovšem nevyvratitelný důkaz obrovské síly lidské mysli. Člověk, který má silnou mysl, dokáže pracovat nejen s energiemi, ale přetvářet také hmotu. Jenže většina lidí nevěří tomu, že jejich mysl je dostatečně silná na to, aby dokázali. Placebo efekt ovšem dokazuje, že obrovská síla mysli se skrývá v každém z nás, ale je málokdo ji dokáže vědomě využít. Paradoxně to ovšem mnoho z nás dokáže právě nevedomě - člověku se podá placebo a on se uzdraví = uzdravil se silou vlastní mysli - nemoc změnil ve zdraví pouze silou své mysli (i když o tom v případě placeba paradoxně ani nevěděl - jenže právě to mu pomohlo - kdyby o tom věděl, nevěřil by, že se dokáže uzdravit silou své mysli a nic by z toho nebylo.)
Andere - jestli máš na mysli lidskou hloupostí to, že věřím v existenci prány, tak doporučuji nejdříve odzkoušet sám na sobě a teprve pak se rozhodnout, zda se jedná o hloupost anebo na tom něco je. Nevěřil bych také v tyto věci, kdybych účinky nepocítil sám na sobě. Například při meditaci cítím, jak mým tělem prochází proud energie. Když se při meditaci zaměřím na nějakou čakru, cítím, jak se mi otevírá a koncentruje se v ní energie. A když se mi meditace povede obzvláště silná a hluboká, po jejím ukončení mám několik hodin pocit, jako bych byl o polovinu lehčí a mladší. A celkově od té doby, co medituji, tak mám mnohem více energie.
Jak říkám, odsoudit něco, co jsem nikdy pořádně nezkusil a o čem houby vím, to je podle mně nekonečná hloupost.😉
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.