Zaregistrován
3. 11. 2010
Čínská asi také není všemocná, věřím, že spoustě lidem pomohla. Nezatracoval bych ji. Miliony lidí denně ji používají, s jakým výsledkem je věc jiná. Ale nikdy jsem neslyšel nic o tom, že by měl někdo třeba rakovinu a obložil se barevnýma šutrama s vírou, že ho uzdraví. Možná v Indii nebo Indonésii.
Igni probatur aurum, virtus miseria...
Zaregistrován
23. 10. 2006
Rakovina je jedno z najťažších zlyhaní imunitného systému, žiaľ ešte stále veľká väčšina postihnutých končí fatálne...
Apropo Indonézia niekoľko desiatok rokov kupovala lieky u nás na SK. aj na túto nemoc.
Zmena tam po voľbách trochu zamiešala karty, ale znova hľadajú cestičky na oprášenie vzťahov...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
29. 11. 2020
Definice trolla je celkem jasná, a určitě do ní nespadám. :-) Osoby, které ověřují fakta a uvádějí na pravou míru nepravosti, se na netu nazývají elfové. Chápu, že vás štve jakýkoliv nesouhlas a nechcete nebo nedokážete věcně argumentovat, ale za to já nemůžu.
Co se týká čínské medicíny, můžete věřit, čemu chcete, ale vědecky podložená není. Ty lektvary z tygrů, hadů, nosorožců, slonů atd. jsou v Číně integrální součástí téhle „tradiční“ medicíny.
Tyto alternativní směry, jak jsem psal, odvádí lidi od vědecké medicíny a tím můžou mít fatální dopady.
Přesně, jak to píšeš Koniáši, „obložit se barevnýma šutrama s vírou, že tě uzdraví“ je nesmysl. Stejně jako vše, co zde prezentuje grofik o „léčívé síle drahých kamenů“. Jsem rád, že jsi k tomu taky dospěl. Nakonec vím, že chápeš, že to jsou bludy a sám jsi to v jiném vlákně psal, takže není v tomto o čem diskutovat.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Konečne dobrá správa, pokiaľ nemáte o čom vecne diskutovať, ale to ste nikdy nemal zanecháte toto vlákno na pokoji pre nás bežných smrteľníkov...
Zaregistrován
3. 11. 2010
Nataradza, ty si myslel, že věřím na léčivou sílu barevných kamínků? Leč není tomu tak. Nevěřím. Ale jak jsem psal, minulost mnohokrát překvapila a budoucnost ještě v mnohém překvapí. Nadpis článku, na který jsem odkázal a jak sis jistě všiml začíná slovem historie a nedaří se mi najít kde popírá vědecké metody. Přesně jak píšeš, v tomto není o čem diskutovat.
Igni probatur aurum, virtus miseria...
Zaregistrován
16. 9. 2016
Diskutovat sa malo povodne o tom, ci toto vlakno patri alebo nepatri na tuto stranku. Konias vie, ze nepatri a predsa ho nezmaze... Otazka je teda: preco?
pohladnice mesta Komárno: http://komarno-pohladnice.blogspot.com
email: komarno.pohladnice@gmail.com
Zaregistrován
27. 9. 2015
....svoboda?
Zaregistrován
29. 11. 2020
grofik: Věcná diskuze s vámi bohužel není možná. Na jasně a přesně položenou věcnou otázku, která se vám nehodí do krámu, nikdy neodpovíte. Dokud tu budete přidávat bludy o léčivé síle kamenů, do té dobu tu můžu psát, že to jsou bludy.
Koniáš: Ten tebou citovaný článek je promo článek, propagace eshopu s kameny. Snaží se nabudit falešný dojem, že kameny v sobě mají magickou moc. Je to tedy článek tendenční, manipulativní, a proto jasně odporuje vědecké metodě. Neuvádí žádné protiargumenty. Je tam velké množství i věcných nesmyslů vycucaných z prstu (Dioscoridus nebyl lékař Nera, Koperník není autorem žádného předpisu na lék z drahých kamenů atd. atp.) Nemůžeš věřit kdejakému hlodu, co najdeš na netu.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nataradza, vecná diskusia s vami o kameňoch je úplne stratený čas.
Zaregistrován
29. 11. 2020
Máte rád poslední slovo, ale na žádný věcný dotaz jste neodpověděl. Jasně jsem se ptal, jak a čím je ta „léčivá moc kamenů“ podložena a jak přesně funguje. Nemáte odpověď a tak jedete argumentační fauly stále dokola jak kolovrátek. :-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.