Má někdo zkušenosti s koupí katalogů na www.amazon.com ? Zajímá mě, zda je možné si něco objednat bez registrace, a zaplatit až při převzetí u nás na poště, a kolik katalogů by mohli zaslat najednou (kolik kg), pokud by to byla objednávka na jedno jméno (k mé případné objednávce by se připojili další kolegové, ale odebral bych to já) Děkuji.
Zkusenosti s nakupem mam kupuju relativne casto CD a obcas literaturu.Ted si nejsem uplne jist,ale myslim ze registrace nutna neni.Detaily ohledne postovneho najdes na strankach amazonu do CR je to +/- 8dolls.Plati se kartou (pripadne sekem apod ale je to asi pouzitelne pouze v USA) osobne nevim o zahranicnim netovem obchodu kterej by posilal na dobirku.
Registracia je nutna, moznost platby kartami Mastercard, Visa, American Express, Diners Club, JCB, Discover alebo sekom resp. Money Order. Sek sa sice da vystavit v USD aj v ceskych resp. slovenskych bankach, ale kto by to uz v dobe kreditnych kariet robil?😉
Standard Catalog kupujem jednoznacne z Amazon.com. Este sa niekedy oplati googlovat "amazon coupon codes" vyskytnu sa sem-tam kody na zlavu, napr. $10 off pri nakupe nad $50 alebo 5% off atd.
Sekem by to byl zbytecnej opruz,hlavne kvuli debilnim bank.poplatkum by se to o par stovek prodrazilo.
Coupon codes dobrej tip zkusim to.
Sice sme v dobe kreditnich respektive platebnich karet,ale jak sem si vsimul, po mnoha TV reportazich atd ma v CR strasna spousta lidi strach sverit kartu netu.Ja kartu na netu prvne pouzil v roce 1997 a nikdy jsem zadnej problem nemel,takze si myslim ze neni duvod ke strachu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.