Jezevecek

Uživatel

Zaregistrován:
1. 10. 2006

Vytvořeno:
1. 10. 2006, 21:40

Rád bych znal názory na sbírání kuponů a podobných sestav ČR. V předtištěných albech je jich doslova hypertrofované množství, zdá se mi, že jde zjevně o tahání peněz z kapsy bez hlubšího přínosu pro sběratele . Mohu se ale mýlit, rád bych věděl co si o tom myslí jiní.

Clondyk

Uživatel

Zaregistrován:
4. 10. 2006

Vytvořeno:
4. 10. 2006, 07:28

Vážený pane, sbírám organizovaně známky asi 30 let a není to jen názor můj: dnešní různé soutisky kuponů je opravdu pouze tahání peněz z našich kapes. Já osobně to řeším tak, že předtištěné soutisky v albu ignoruji, příslušný list do sbírky prostě nedám a je to. A nedělám to jen sám...

Jezevecek

Uživatel

Zaregistrován:
1. 10. 2006

Vytvořeno:
5. 10. 2006, 14:19

Díky za názor, který potvrzuje mé tušení. Mezitím jsem kontaktoval Horáckou s.r.o., jejíž listy užívám, a napsali , že dělají listy na objednávku, tedy i bez kuponů. Napište mi, prosím, jak to děláte s kupony; berete jen jeden nebo všechny (horní, dolní, pravý, levý?) Sám bych asi zařadil do alba jen jeden, aby bylo dokumentováno, jak kupon vypadá, ale jestli je zprava nebo zleva atd. by mně už nezajímalo.

Jezevecek

Uživatel

Zaregistrován:
1. 10. 2006

Vytvořeno:
5. 10. 2006, 14:20

Díky za názor, který potvrzuje mé tušení. Mezitím jsem kontaktoval Horáckou s.r.o., jejíž listy užívám, a napsali , že dělají listy na objednávku, tedy i bez kuponů. Napište mi, prosím, jak to děláte s kupony; berete jen jeden nebo všechny (horní, dolní, pravý, levý?) Sám bych asi zařadil do alba jen jeden, aby bylo dokumentováno, jak kupon vypadá, ale jestli je zprava nebo zleva atd. by mně už nezajímalo.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.