Moderátoři: smith
Zaregistrován
12. 10. 2010
k prodeji.... bylo by přijemnější, kdyby si to zájemce vzal celé... případné dotazy samozřejmě zodpovím... tady je pár fotek... A.s.t.o.r.e.k@seznam.cz
Obrázky:
Zaregistrován
12. 10. 2010
tady jsou ještě další fotky... 😉 prodávám to vše komplet... ale opravdu ne za tisíc korun, hhh... mám představu jaké jsou sběratelské hodnoty, viz. katalogy, a vím že tržní může být cca poloviční, pokud chcete výhodně nakoupit... ale nedostali jsme se ani na tu polovinu 😕
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
většinou jde o běžné bankoky a v silně oběhovém až šrotovém stavu, tak nevím, jaké peníze očekáváš...
ostatně jako prodávající by jsi měl napsat prodejní cenu nebo rámcovou představu ceny, jinak budeš zaškatulkován pravděpodobně jako "spekulující vychcánek", což může být pravda i nemusí...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 1. 2010
Dracek: zase abychom byli spravedlivi, tento pristup "nabidky na mail", tj. de facto poradani si soukrome aukce pres mail, at uz jde o bankovky nebo mince, tu praktikuje docela dost dlouhodobych clenu fora.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Tenzor:
ano u zajímavého materiálu by se to možná zdálo pochopitelné(ač jsem osobně zásadně proti)
to není ale případ tohoto prodeje materiálu převážně podřadné kvality, navíc s provokatiní poznámkou prodejce:
...... ale opravdu ne za tisíc korun, hhh... mám představu jaké jsou sběratelské hodnoty, viz. katalogy, a vím že tržní může být cca poloviční, pokud chcete výhodně nakoupit... ale nedostali jsme se ani na tu polovinu
prostě za toto nemůže čekat mnoho a pokud ano, pak ať to napíše(možná prodá, možná se jen všichni dobře zasmějí)
Zaregistrován
7. 6. 2010
kvalita - na podpalku s pepom pri zakladani gulasa....
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
12. 10. 2010
za moji představu se nestydím, rád ji napíšu... člověk tady chvilku není a už se o něm spekuluje... ta provokativní reakce byla na první email, než jsem odešel... 😉
moje vidina byla 5 tisíc korun... cca 265 bankovek...
a k té vaší soukromé aukci, dráčku mráčku... kde je napsáno, že jste mi měli psát vaše nabídky na email??? ani jeden jste se mě tady na fóru na cenu nezeptali a ani jeden z vás tady nabídku neuvedl, hm vy škatulkáři 😉
Zaregistrován
6. 11. 2008
já to kupovat nechci, ale můj odhad maximální rozumné ceny(pokud lze dle obrázků odhadnout) je tak 30% z psaného odhadu...(prostě ten stav je většinou bohužel silně oběhový, tedy otřesný) 😕
P.S. Pokud stale věříte v podstatně více, pak doporučuji dát do některé aukce od 1Kč a čekat... 🙄
Zaregistrován
16. 8. 2008
podobny konvolut som predal za 1300 CZK (vid foto)
+viem ti dat take 5 a 10 korunacky (1945-50) alebo
10-20 korunacky (1960-1988 ) za 5 CZK/kus, v obehovom stave.
Obrázky:
Zaregistrován
2. 11. 2008
Doporučuji toto "smetí" dát na Aukro a prodat tam, třeba se nějací blázni o to poperou a cena se zastaví na 4místné sumě😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.