Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
18. 4. 2020
Guten Abend, Zdravim vsechny Nadsence Österreich-Ungarn- Feldpost... nedavno jsem si koupil celistvost cenzurovanou vojenskou postu . Znamka neni nejak cenna., ale ten inahalt je bohuzel Tragicky ale dnes po 100 letech z phledu filatelisty interessantni . Jde o PARTE ( umrtni list) zaslan rodine - Otec OTTO -FREIHERR - KUHN- VOM-KUHFELD. Matka Hrabenka RADAY VOM RÄDA .. o umrti Syna Adelbert Freiherr Kuhn.. Padl v boji v bitve na PIAVE .. jde o to kdyz jsem dal jmeno otce do Google zjistil jsem ze otec byl Reichskriegminister k.u.k a dokonce jeho otec se narodil v PROSTEJOVE ( Mähren). No vsak si to muzete taky vy— google- vat take..👍 hezky vecer
Obrázky:
Zaregistrován
3. 3. 2015
Donnovan napsal/a:
Guten Abend, Zdravim vsechny Nadsence Österreich-Ungarn- Feldpost... nedavno jsem si koupil celistvost cenzurovanou vojenskou postu . Znamka neni nejak cenna., ale ten inahalt je bohuzel Tragicky ale dnes po 100 letech z phledu filatelisty interessantni . Jde o PARTE ( umrtni list) zaslan rodine - Otec OTTO -FREIHERR - KUHN- VOM-KUHFELD. Matka Hrabenka RADAY VOM RÄDA .. o umrti Syna Adelbert Freiherr Kuhn.. Padl v boji v bitve na PIAVE .. jde o to kdyz jsem dal jmeno otce do Google zjistil jsem ze otec byl Reichskriegminister k.u.k a dokonce jeho otec se narodil v PROSTEJOVE ( Mähren). No vsak si to muzete taky vy— google- vat take..👍 hezky vecer
krásný kousek historie holt když člověk umí víc než jeden jazyk dá se vždy něco najít blahopřeji Jirka z Moravy
Obrázky:
Zaregistrován
18. 4. 2020
No zajimalo by mne jstli v onom krasnem PROSTEJOVE nekdo vubec tusi ze se tam narodila tak vyznamna osobnost . Franz Kuhn vom Kuhfeld,, byl General- Major v nekolika bitvach a zahnen vojenskem ratu k.u.k a nakonec to dopracoval as na Reichskanzler ( Rissky Kanzler) vojensky minister ktery byl vyzamenan nej- risskym Radem Leopolds atd takze docela slusna kariera na pana z Prostejova 😁 Zdravim Jirko z Moravi... treba se nekdo ozve z Protejova 👍
Zaregistrován
13. 5. 2013
Donnovan--vy jste cizinec ?
Zaregistrován
18. 4. 2020
Ne jsem Cech ..zijici v zahranici 25 let proc?
Zaregistrován
31. 5. 2011
Donnovan: Ono je to totiž na vašem pravopisu dost znát ;-)
Mimochodem, docela zajímavá zásilka s neméně zajímavým obsahem, to je fakt.
Zaregistrován
18. 4. 2020
Jo to je dost mozne 👍omlouvam se cesky pisu us tak malo.... jinak kdyby jste byl ochotny a napsal kde jsou ty chyby? At se polepsim diky 😀
Zaregistrován
31. 5. 2011
Po korektuře (bez diakritiky a úpravy formulací):
Jo, to je dost mozne 👍 Omlouvam se, cesky pisu uz tak malo... Jinak kdybyste byl ochotny a napsal, kde jsou ty chyby, at se polepsim, diky 😀
Zaregistrován
18. 4. 2020
Rozumim a dekuji za ponauceni 👍 snad se mne podari se zlepsit... Problem je taky trochu muj IPhone, ktery mne to automaticky preklada v jinych Buchstaben do Nemciny a ja to musim pokazde upravovat coz je dost nervig.. tak to tolik neresim ( napr. Male a velke pismenka atd .mam abecedu nastavenou v Nemcine.. Mnejte se a diky
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.