Moderátoři: smith
Mince této kvality, dle mého názoru 1/0 až téměř 0/0 (nepatrně otřelý vous panovníka, nezdá se mi moc hrana nad hlavou panovníka, drobné rysky či úhozy v reversu, jinak krásná mince - hodnoceno pouze s foto), ročník 1903 byla vydražena na aukci ČSN v Praze dne 8.9.07 za konečnou cenu Kč 400,- + 10% aukční přirážka (vyvol. cena 300,-). Na aukci ČSN v Šumperku dne 10.5.08 byla nabídnuta za vyvolávací cenu Kč 800,-, bohužel však bez zájmu. Předpokládám že Krasničan jako velký odborník na RU koruny o tom má přehled. Pozn.: minci v Praze jsem viděl na vlastní oči.
Je mi líto......
Zdravím,
mě nevadí když si připlatím za kvalitu a mince si nakoupím pěkně v klídku domova.
Není problém pokud se mi mince nebou líbit je zase prodat a radši dám pár stovek, než jet do prahy kam to mám tam i zpět přes 600km :-D
Myslím, že takovéto kousky jsou opravdu vzácné a budou čím dál tím vzácnější, protože budou v těch nej sbírkách. A ty nikdo jen tak nerozprodává.
Jen jsem chtěl tuto aukci pochválit líbí se mi, i velmi kvalitní foto a dokonalá úprava fotky, vážně nevím jakto dotyčný pan dělá. Musím jako prodejce smeknout.😉
K tomu není co dodat. Jen bych chtěl podotknout, že fotka by se měla co nejvíce podobat realitě. Věřím tomu, že jsou na aukru borci kteří dokáží s fotkami čarovat.
Také občas na aukru nabízím své mince a trvalo mi snad půl roku než jsem se naučil fotit mince tak, že odpovídají realitě a nevypadají hůř než ve skutečnosti.
Je to fotoaparátom. Teda obvykle. Ale dajú sa mince nafotiť aj hapazdrapom za dve tri tisícky, ale chce to denné svetlo, nastavenie na najvyššiu kvalitu snímku, pevnú ruku a cit. Snímky sa dajú urobiť naozaj krásne, vždy to zvýši dopyt po minci (aj keď občas vyzerá v tomto prípade horšie ako na obrázku). Niekto tu písal fajn postu fotografovania, myslím, že to bol Oliver. Nechce sa mi to hľadať, ale asi to bude v návodoch...
Nedá mi to a musím vám ukázat tuhle nádheru:
http://www.auktionen-fruehwald.com/product_info.php?products_id=608&XTCsid=f63324ccb38690f6baf36321fe5a89a8
Matyáš II. z pražské mincovny. Cena bude asi taky "nádherná" 😞
tak to je hotovy PROOF🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.