To byly časy. Moc by mne zajímal osud sběratele a filatelisty strýčka Skrblíka.
Na rozdíl od pana Hematuria byl filatelistickým nadšencem, měl slušné filatelistické znalosti, jen měl nerealistické představy o ceně svojí sbírky, kterou mu nakonec někdo ukradl.
Takže Magori...?? Prepáčte ja si možem dovoliť byť lajk...na to čo som sa dozvedel a naučil za rok ...mne stačilo ale díky....A ešte raz asi po 3-4 krát....pre menej chápavých budem rád keď kúpim žene ružu,dcére sunár a sebe cigarety....ale nikdy nevieš....!!! a u mňa to platí istotne....🙂
Chcete vedieť čo bol a ako dopadol??? z psychologického rozboru dedukujem že bol schizofrenik alebo podpriemerne inteligentný ale skor to mohol byť a spáchal sebevraždu... Moj Názor..nič proti Vám ani Jemu...
Vy ste si ma dal do oblúbených??😃 Vy konkrétne máte dosť súdim podľa vaších komentárou... 99,9% slušné..gratulujem..ale Vy ste práca povolanie a ja lajk.Vy viete čo predávate na 100% ja nie.niekto uvidí niečo za 50 000,-czk čo ja neviem lebo neviem že je to RARE a mne to vydraží za 2 000,-czk a ponúkne to niekde inde do vačšej aukcie a aký ma zisk? to neovplivním iba akceptujem..má znalosť jeho plus..
Obchodné skúsenosti mám ale dražiť som nedražil v živote(oficiálne)aj keď tá stránka ako čítam v Technickej zone konkretne aj Vás...tak má dosť múch.uvidíme.... v sobotu max v Nedelu už s niečim začneme je toho veľa ale ja nebudem po Kuse ale po šablonach,albumoch,predávať ..možno to bude menej ziskové uvidíme...Ale jedno viem Niečo tam je ..to možem garantovať budúcému majitelovy--Vlastne načo písať,tak či tak to tam bude všetko odfotené čo to obsahuje...
hematuria: jedno sledovani uz jste tam mel, ja jsem se pridal, takze by tam mela byt dvojka, ale jak pisete Aukro ma mouchy, tak treba se objevi pozdeji. Mate moje sympatie, jak dukladne na to jdete, vcetne technicke zony, drzim palce!
numismat@seznam.cz
Poprosím o odkaz ať to nehledám díky... 😉
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.