Dobrý Večer,Milí kolegovia,priatelia aj Tý čo ma nepoznajú.
Nechcel som zbytočne zakladať nové forum tak to píšem sem.Mám Vás rád aj keď sa nepoznáme osobne,česť výnimkám ale vieťe že som čestný človek a plním čo som sľúbil už dávno.Po dlhodobejšom zvážení nastal čas a chcel by som Vám oznámiť,že som sa rozhodol predať moju Zbierku.To znamená že si založím účet na ...největší české online aukcii... a postupne budem ponúkať materiál na predaj.Kto bude mať záujem o INFO ku konkrétnej položke tak vyfotím a podobne.... Ja viem že pre niektorých je to šok ale budete mať možnosť o doplnenie svojej zbierky-pre Nových založenie Zbierky.Táto správa má čisto informačný charakter tak poprosím moderátorou o strpenie. Prajem Vám príjemný ničím nerušený zbytok večera:) Váš HEMATURIA
Jak jsem si pročetl celé toto téma a následná vlákna, tak si myslím, že toto do Chlubírny filatelie nepatří, ale spíše do Pokecu o známkách nebo Poptávka a nabídka známek.
Nejsou zde vůbec žádné zajímavé nebo vzácné filatelistické materiály (ani numiznatické či z notafilie, které navíc do sekce filatelie nepatří).
Pro pamětníky.Trošku mi to připomíná období strýčka Skrblíka.
za 1.Patrilo,za 2.potom sa stal z toho pokec ale ste snáď inteligent a správca tak zmažem čo sem nepatrí.za 3.Nejsou zde vůbec žádné zajímavé nebo vzácné filatelistické materiály (ani numiznatické či z notafilie, které navíc do sekce filatelie nepatří). ??????????????????--tak to ste nevidel ten poklad vo vnútri!!!:)za 4.Pro pamětníky.Trošku mi to připomíná období strýčka Skrblíka.----to ste si mohol odpustiť ale zbytočne sa hádať že?Malý Boh a Za 5.účel táto INFO správa splnila😋
Vyhladajte si moje príspevky v historii ale to je nič čo oproti tomu čo všetko mám pripravené nafotené na moju súkromnú aukciu a potom budete mať možnosť si to zrovna aj kúpiť,keď budete chcieť samozrejme.a aby som nezabudol nemyslím si že to prekoná Nebohého p. Pytlíčka ale človek nikdy nevie už za ten drahoceno-investovaný čas. Viete aký su ľudia niekomu sa to páči alebo nemá tak si to kúpi a zaručene originál nie falz a také podvody takzvané práčky aké sú na aukro a na čo poukazoval p.Neumann.Čisto zededený materiál ktorý som sa rozhodol predať..len bohužial menšia príprava,byrokracia a založenie účtu bohužial niečo dlhšie trvá..asi tak stačí? pán Jaromír:)
A som úprimne rád že som takúto skvelú stránku ako je Sběratel.com našiel lebo sú tu Profíci a dosť mi pomohly možno aj vy sám ale je čas ísť ďalej...samozrejme chcem pokračovať v zbieraní ale bohužial Filatélia je drahý koníček a Ja som skor skromnejší typ človeka.Ja osobne Vám prajem veľa úspechou ale je nepísané pravidlo ktoré sa nevraví a ktoré viete bohužial aj Vy sám....Filatélia vymiera....
Až teraz ma napadlo čo mi pred rokom a pol povedal p.Beneš: .....Niečo tam je.....Keby mi to nepovedal tak sa na to sprepáčením vyserem a hodím to v Prahe do prvého kontajnera ale nie to by som nebol Ja aspoň z úcty k mojmu Pra Pra Dedovy
Bohužiaľ termín "Niečo tam je..." je vo filatelistickej terminológii ako keď škaredému dievčaťu poviete "Pre mňa si príliš dobrá, nechcem ti ublížiť" 😞
Ja vám prajem aby ste to predal čo najlepšie, len mám obavu, že ten čas, ktorý ste do toho investoval sa Vám finančne nevráti, dúfam, teda, že ste si to aspoň filatelisticky užil.
Já jsem se díval na Vaše dědictví po dědovi v jiných vláknech, ať již na poštovní známky nebo knihy, ale doporučil bych Vám, nechat si tyto věci na památku. Mám totiž obavy, že prodejem budete zklamaný.
A neupřesnil Vám pan Beneš, když Vám řekl "Niečo tam je" o co jde? Pan Beneš je filatelistický obchodník a znalec a určitě by Vám známky ocenil a udělal nabídku.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.