Moderátoři: blazek007, Admin - Zdeněk Jindra, smith, doddie
zase budu hnidopich, ale tato obálka skoro jistě vznikla účelově a téměř jistě až po platnosti...
Toto a dalších pár razítek, co se ukazují na dělaných "zajímavých" celistvostech byly léta v soukromém držení(a asi stále jsou).
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
No, tak ono jít do banky a přidat tam do sejfu ke sbírce obálku za deset korun by bylo značně neefektivní....
Dráčku tvé znalosti nikdo nezpochybňuje a ať se to lidem líbí nebo ne, tak si dovolím říct, že v 99% případů máš pravdu. Lidem sice med kolem huby mazat nemusíš, ale trochu "politické korektnosti" by ti slušelo víc ...
Já mám takový dojem, že razítka na zobrazené celistvosti od LANGERa a na výstřižcích od doddieho jsou padělky, podle mého názoru by razítko PRAHA 1 s rozlišením 4h mělo mít po stranách iniciál Č.S.P. hvězdičky, nikoliv křížky, jak mají razítka vyobrazená. V tom případě by se jednalo o razítko nikoliv v soukromém držení, ale o razítko padělané. Nechci být impertinentní, ale možná by Dráčku stačilo oprášit z Monografie č.17. prach a občas se do ní podívat, místo chlubení se, co vše v knihovně máš. Filatelistickou literaturu mít a naučit se ji používat jsou dva rozdílné pojmy.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.