Zaregistrován
23. 11. 2015
Foto LUKYNA.
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
15. 2. 2010
Chci se zeptat. Byl mi nabídnut Řád práce I.typ ČSR rok udělení 1953 a číslo je nízké tj. do č.245, ale má vadu smaltu v jednom cípu....jaká by byla reálná cena. Nebo pokud by někdo nabídl I. typ řádu ČSR, který je vpořádku..
Obrázky:
Zaregistrován
19. 10. 2011
Záleží aj od ceny ,akú za tento rad pýtajú.Ja mám jediný v zbierke,kde napr.mám 4 udelené Rady republiky...atď,ale iba jeden Rad práce ,typ ČSR,kde sú poškodené 3 cípy,číslo 471,je s dekrétom,ale bez preukazu,kúpil som ho za 6000 korún cca 8-9 rokov dozadu a som veľmi rád.Vám núkajú v etue s červeným podkladom -nie je ich tak veľa,aby človek mohol preberať,aby bol bez poškodenia smaltu.Alebo počkajte,ste mladý,určite sa trafí aj lepší ako ten s č.245.
Zaregistrován
15. 2. 2010
Mikulas mohu poprosit o Vas kontakt email. Chtel by sem se na neco zeptat. Dekuji muj je kolja1@centrum.cz
Zaregistrován
19. 10. 2011
Lukyna,máš predsa môj email.Posielal si mi svoju krásnu zbierku baníckych vyznamenaní,sošiek a ocenení.Myslím si,že ani Jaroslav D. z Prahy takú nemá.Daj napísať-mikulas a ono naskočí.
Zaregistrován
15. 2. 2010
Mikulas ano a děkuji Ti za uznání..... Jaroslav D. je od nás a nikoliv z Prahy je to kamarád a má opravdu tak pěkné věci, ale co se týče hornictví, tak medaile a odznaky....já sbírám ty přilbičky a ruzna ocenění k tomu.
Zaregistrován
15. 2. 2010
Tak slíbené foto přírůstku další Řád práce typ I. ČSR jeden z prvních rok 1952 s červeným sametem číslo 159 a opět vady na smaltu......
Obrázky:
Zaregistrován
6. 1. 2013
Nedávejte to opravovat, je vidět, že řád byl nošený. Rozumně. například ve Francii je i doslova otřískaná Čestná Legie-. po někom jeho jméno je známé, tak taktový střep je cennější než nový kus. Ale Francie je specifická to je pravda. Zde to máte v pěkném sbírkovém stavu.Gratuluji.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
15. 2. 2010
Altmane děkuji Vám. Ten Řád práce typ ČSR jsem sháněl dlouho, ale se všemi dekrety takový komplet to jsem nečekal ani já, že se to podaří. U tohoto Řádu práce bych určitě nic nenechal opravovat.
Zaregistrován
27. 7. 2022
Zdravím, trochu oživím téma a zeptám se, kdo má nějaké extra nízké číslo, případně jaké nejnižší jste viděli? Jde mi o to, jak často se vyskytují a dají se sehnat třeba čísla pod 100 :-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.