Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
13. 1. 2018
už sa to nedá nahadzovať jednotlivo, tak prinášam prehľad aktuálnej ponuky na ebay.com
Obrázky:
Zaregistrován
13. 1. 2018
Tentoraz aukro-cz,
predajca charleslouis79 sa tvári že nevie čo predáva, ale podľa spôsobu nafotenia to vie presne. Vyhýba sa detailom, ktoré uľahčujú identifikovať prácu Loleka a Boleka z Varšavy. Je desivé koľko sa ich podarilo týmto špekulantom predať.
číslo položky 6925661985
Obrázky:
Zaregistrován
1. 4. 2018
Práve som si chcel prihodiť na ten kordík na aukre, ale nezdala sa mi tá žiarivá beloba strienok...a tu som na fóre...keby si zato vypýtal 50 Eur, tak ich veru dám a vystavím si to do vitrínky...
Ale aspoň sa v popise priznal, že je to asi napodobenina...
Majitelia originálov, vedeli by ste mi pls poslať hmotnosť originálu?
Zaregistrován
13. 1. 2018
nemám tak presnú váhu, len osobnú🙂. No tak páni, zvážte ho prosím, kto ho máte doma.
Ja ho môžem presne pomerať, ale neviem či to pomôže.
Tieto miery uvádza literatúra, neviem overiť, som na sviatkoch mimo domu.
Dĺžka zbrane: 370 mm
Dĺžka čepele: 230 mm
Šírka čepele: 24 mm
Miery napodobeniny sa síce od originálu líšia, ale Lolek a Bolek používajú v popiskoch miery originálnych kordíkov. Ešte sa vrátim ale k niečomu, čo som už spomínal. Lichardus proste nebol na úrovni nemeckých producentov, kvalita originálnych kordíkov je slabá, no oproti produkcii našich poľských bratov je to umelecký skvost
Zaregistrován
23. 11. 2015
Zavolal som dnes kamarátovi z detstva,nech odváži kordík,ktorý je u nich už roky,bol jeho otca,ktorý bol v období SŠ žandár,takže ja si myslím,že je to 100% originál.
Ešte má "meč",šabľu a čižmy od uniformy.Hrávali sme sa s tým,aj bojovali.Ale už som to dlho (roky) nevidel..
Takúto hmotnosť uviedol:
-kordík 248 gramov.
-spolu 441 gramov.Nie so šabľou,ale s tým obalom,púzdrom,či pošvičkou pre kordík.😋
-s-
Zaregistrován
6. 1. 2013
Zaregistrován
23. 11. 2015
A koľko má významov..😋
-s-
Zaregistrován
26. 7. 2007
Ty starý kocúr😈 😆
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.