Moderátoři: smith

Forpus

Uživatel

Zaregistrován
21. 2. 2014

#21 - 7. 5. 2015, 09:42

Velice všem děkuji pánové...rozhodl jsem se jít cestou nejmenšího odporu. V práci máme novou tiskárnu kombinovanou se skenerem. Není to nějaký stolní mopslík a proto jsem se rozhodl uspořádat malé kancelářské pátrání a vyšlo najevo, že krabice obsahovala nejen instalační CDčka, ale také jakési záhadné CD, kterému nikdo nevěnoval pozornost (proč taky, tisk, skenování i kopírování už fungovalo). Díky vaší pomoci mi bylo hned jasné odkud vítr vane a pustil jsem se do instalace.

Program se jmenuje Readiris Pro 12 a zkusil jsem jednu testovací stránku (oskenováno do formátu jpg 300 dpi) a výsledek byl výborný. Pouze jedna chyba a to na začátku věty (místo Práce - Ráce). Ještě musím vyzkoušet další funkce, ale to nejdůležitější už je myslím vyřešeno. V porovnání s jinými programy co jsem doposud zkoušel je to nebe a dudy.

Takže za mne všem díky za spolupráci a kdo žije modrým životem nechť si pro dnešek dobrý skutek označí za splněný!😃

kikinka5678

Uživatel

Zaregistrován
28. 11. 2017

#22 - 28. 11. 2017, 22:12

http://otevrito.cz/o/jak-prevest-pdf-do-word-doc-docx ten začátek neporadím, ale tohle skvěle převede

pavelgregor

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
23. 6. 2007

#23 - 4. 4. 2018, 22:08

Forpus: Sice už to je delší dobu, ale vyhovoval Ti ten Readiris? Jaké s ním máš zkušenosti? Budu řešit nový skenr a s ním i odpovídající sw.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.