Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

Donnovan

Uživatel

Zaregistrován:
18. 4. 2020

Vytvořeno:
19. 2. 2022, 23:36

Kdysi byli krasne spinave

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
19. 2. 2022, 23:36

Všechno se na internetu zjistit nedá. Vidět to naživo je lepší. Naživo se dá i pokecat a piva, vína popít, to přes internet nějak není ono.
Staří dědkové ... momentálně to je tak, že mladí dědkové jezdí do Alp, do Kanady, USA, Karibiku, no a pokud to přežijí (že, někteří miliardáři se v době lockdownu letí zabít se na Aljašku, místo co by seděli doma na prdeli a věnovali se sexu /s manželkou/ a známkám), na stará kolena se dají na nebo se vrátí k filatelii.😉

Profilový obrázek
Charon

Moderátor

Zaregistrován:
20. 3. 2019

Vytvořeno:
19. 2. 2022, 23:42

Pavle_III naživo+pokec to mohu jít na Sběratele a je to to samé, je jasné, že přes internet vše nezjistím, ale stále nevidím moc důvodů být organizován v ČNS resp. klubu filat.

MEMENTO MORI ET CARPE DIEM

Donnovan

Uživatel

Zaregistrován:
18. 4. 2020

Vytvořeno:
19. 2. 2022, 23:50

No ale tradice jsou dulezite to je zname stovky let prece kdyz se nedodrzuji vzdy to nedopadne dobre takze respekt

koolabs

Uživatel

Zaregistrován:
22. 11. 2019

Vytvořeno:
20. 2. 2022, 05:07

No vida, jak se rozjelo:-)
Nejprve jen poreaguji:
-Moderátor Pavel- je to velmi k věci, velmi seriozní a obsažná odpověd. Klíčová informace v ní , že i dle mého je za současným počtem lidí zajímajících se o známky ze sběratelského hlediska vina velmi špatná politika pošty.
-uživatel1234 - na každou otázku se dá odpovědět. V době mého mládí, tedy před 50 lety mohlo být v naší zemí, tedy čssr přes milion sběratelů známek. Dnes bych já osobně zcela nástřelem odhadl počet mezi tisícem a dvěma tisíci.

• Paul- moderátor - filateslista - omlouvám se, chtěl jsem opravit, ale text opravit mohu, nadpis ne...
  • další uživatelé a námět spolky, burzy a tak.
    Na toto mám názor, že bohužel v dnešní době je prostě netová komunikace jediná schopná řešit věc. Pro mne a mém zájmu o známky je prvořadá záležitost mít možnost bádat v rámci webu v ruzných zemích, kde vesměs vždy naleznu, vygogluju odpovědi na své otázky.
Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
20. 2. 2022, 07:51

No vida, jak se rozjelo:-) Nejprve jen poreaguji: -Moderátor Pavel- je to velmi k věci, velmi seriozní a obsažná odpověd. Klíčová informace v ní , že i dle mého je za současným počtem lidí zajímajících se o známky ze sběratelského hlediska vina velmi špatná politika pošty. -uživatel1234 - na každou otázku se dá odpovědět. V době mého mládí, tedy před 50 lety mohlo být v naší zemí, tedy čssr přes milion sběratelů známek. Dnes bych já osobně zcela nástřelem odhadl počet mezi tisícem a dvěma tisíci. Paul- moderátor - filateslista - omlouvám se, chtěl jsem opravit, ale text opravit mohu, nadpis ne... ...

Si veľmi pesimista. Je nás násobne viac, len pravda nezgrupujeme sa v kluboch, kde to ešte "vonia" minulou érou. Bohu žiaľ niektoré kluby sa aj tak správajú, ako keby nad nimi zastavil čas, a ignorujú zmenu doby. Nie sú schopný ponúknuť mladým nič zaujímavé a príťažlivé. Samozrejme česť výnimkám.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Donnovan

Uživatel

Zaregistrován:
18. 4. 2020

Vytvořeno:
20. 2. 2022, 09:51

Dobrý den mužů poprosit pokud to jede ,klidně ty foto minci v příspěvku 20 ., můžete zmazat díky moc .

ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

Vytvořeno:
20. 2. 2022, 11:24

Donnovane díky za fota mincí i když jsi je leštil nevypadají věru zle😉

koolabs

Uživatel

Zaregistrován:
22. 11. 2019

Vytvořeno:
20. 2. 2022, 12:45

jsem, pesimista , katastrofik....
a tak si užívám alespoň malé veselé chvilky nad krásou i haléřových známek.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

Vytvořeno:
20. 2. 2022, 15:48

jsem, pesimista , katastrofik.... a tak si užívám alespoň malé veselé chvilky nad krásou i haléřových známek.

koolabs napsal/a:

• další uživatelé a námět spolky, burzy a tak.
    Na toto mám názor, že bohužel v dnešní době je prostě netová komunikace jediná schopná řešit věc. Pro mne a mém zájmu o známky je prvořadá záležitost mít možnost bádat v rámci webu v ruzných zemích, kde vesměs vždy naleznu, vygogluju odpovědi na své otázky.

Na internetu je spousta hovadin a na Aukru (ale i jinde) milióny, často ani ne padělků, ale vysloveně fantasmagorií. (Hlavně když na to někdo namaluje hackenkreuz, to je IN, to se prodá i kdyby to bylo na Zemanovi.)

Filatelistů, nějakým způsobem, je samozřejmě mnohem víc než jest organizováno.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.