Ono jak tady již napsal Pavel III. ono je filatelista a filatelista, mohu sbírat známky např. ČR, nechám si to posílat 1x za rok z Karlových Varů pak si to dám do alba a finito - jsem filatelista nebo ne ?. Nebo musím chodit každou neděli na burzu tak pokecat s "dědkama" něco vyměnit a OK. Nebo se tady bavíme o organizovanosti. Dle mého je např. více filatelistů než numismatiků :-) myslím v ČR.
MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
Vypadalo to, že ho náš "humor" naštval. Ale po druhém přečtení jsem spíš pochopil, že filatelie umírá a nikdo tam nic nepíše. Vím, že v tý fil. tlachárně je sice klid a nikdo se nehádá..ale je tam strašlivě prázdno. Pár příspěvků za měsíc.
Jestli jsem to pochopil zle, omlouvám se. Ale já se zasmál no.. ten překlep filateslisté je super.
Nebo když to vezmu naopak, k čemu mi je, že bude v ČNS nebo v klubu filatelistů, když všechno mohu zjitit na internetu nebo se zeptat třeba i tady na foru. Tak mi prosím tedy řekněte k čemu je lepší být někde organizován? A to ještě musím za to platit příspěvky a nic z toho nebo se mýlím???
MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
No nejake mince jeste mam a ne zase tak spatne ale uz je bohuzel nemoho u vas ukazat,🙂 kdysi davno by meli jeste cenu jenze to jsem vubec netusil co je patina ,a tak jsem si je hezky doma vylestil s vatou a zubni pastou 😁 pak jsem zjistil ze mince bych mohl prodat za 300 franku jo to bylo radosti 😂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.