Zaregistrován
1. 7. 2008
Koupil jsem si Rosenberga 16. vydání. Pro zájemce pár informací, co jsem zatím načerpal - v 16. vydání už nejsou zobrazeny návrhy nevydaných bankovek (jako to bylo např. ve 13. vydání), naopak jsou přidané bankovky vydávané jednotlivými regiony (Bavorsko, Sasko ...). Přidali rovněž pod každou bankovku její rozměr v mm (!!) toto mi tam fakt chybělo a divil jsem se, že s tím přišli až teď. Také mě zaujalo rozpitvání bankovek 10/29 - 100/35 - jednotlivá písmena v podtisku a k tomu písmena s KN - všechny varianty + ke každé cena. Samozřejmostí už je pohnutí cen (ať nahoru, tak dolu) a nalezení pár nových variant bankovek (většinou chybotisky apod., označené LP, takže pro normálního sběratele stejně nedostupné...). Ale myslím, že stojí zato na tuto verzi "apgrejdovat" :-)
Zaregistrován
30. 8. 2007
Acme2000: A kde si ho kupil? Koncom mesiaca sa chystam do Prahy, myslis ze ho tam budu mat?
Zaregistrován
1. 7. 2008
Koupil jsem ho za cenu kup teď na Aukru. Byl nový, zabalený. Obchodník AAAmedaile (pán s tím pravděpodobně má normální kšeft, protože zaslal i fakturu a ve svém profilu nabízí spoustu nových časopisů a katalogů, takže bude určitě šance, že to buď vystaví nebo sežene :-)).
Zaregistrován
6. 11. 2008
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
4. 2. 2009
POKLADY Z PAPÍRU
Zaregistrován
6. 11. 2008
Nemáte náhodou někdo na prodej nebo v pdf katalog na jugoslávské bankovky vydaný v zemích bývalé Jugoslávie???
Zaregistrován
30. 3. 2008
Nemáte někdo knihu Die letzten deutschen Geldscheine (J. Gerber 2005) o vývoji a vzniku poslední emise marek? Má cenu si jí pořizovat nebo je to jenom brak ?
Zaregistrován
6. 11. 2008
Jednou jsem ji viděl částečně v pdf k prohlížení na google book(cca před týdnem)...
Zaregistrován
6. 11. 2008
Máte už někdo ten právě nově vydaný katalog na Čs. bankovky od Karla Witze ???
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.