Zaregistrován
14. 9. 2008
kameraman asi jeste spal - Moravec o tom mluvil, drzel to v ruce a on mu zabira oblicej ...
Zaregistrován
10. 12. 2014
Doplňuji si knihovničku a toto mne pobavilo 😆
app.
1) ceny - jsme nyní asi na desetinásobku ? = což odpovídá kupní síle, ne ?!? 😈
2) ta poznámka o zničení "oběhovek" 😈
"Jan Ruprecht, 1990, Československá papírová platidla"
Obrázky:
Zaregistrován
30. 3. 2008
Terezín zdražil hodně poté co ho Bajer zařadil do katalogu, kam podle mě tyhle poukázky ani nepatří. Vzácný v reálu ani nejsou - myslím, že cena je dána spíš jejich popularitou. Jsou sice oproti ostatním táborovým poukázkám hezčí, ale to je asi tak vše.
Sám nouzovky nesbírám a proto je ve sbírce ani nemám. Mám zkušenost, že ale spousta lidí tvoří sbírku tak, jak bankovky třídí Bajer, což je naprostý nesmysl. Reálné varianty bankovek se prostě nerovnají variantám v katalogu, jenže to drtivá většina nepochopí. Sám jsem tuhle osvětu už dávno vzdal, hádat se tupci nemá smysl🙂
Zaregistrován
30. 3. 2008
[Oldřich Kulhánek - Exlibri(https://www.levneucebnice.cz/p/oldrich-kulhanek-exlibris/)
sice to není o bankovkách, ale všem obdivovatelům Oldřicha Kulhánka doporučuju. Cena v posledních dnech spadla skoro na 1/3.
Zaregistrován
2. 11. 2008
Zdenda-3-3-3-3-3-3 napsal/a:
Mam je, mne za to staly🙂
Hezká reakce Zdendy 🙂 🙂
http://zpravy.idnes.cz/cech-koupil-znamky-cerveny-a-modry-mauricius-fnk-/domaci.aspx?c=A160816_190929_domaci_kha
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
24. 2. 2009
BINGO !!!
Zaregistrován
12. 2. 2011
Zdravím ve spolek
mohu poprosit , nemáte někdo tento katalog ? chtěl jsem ho koupit na amozonu , ale bylo mi napsano , že do česka neposílají .
Catalogue of European Paper Money Since 1900
Předem děkuji
Obrázky:
Zaregistrován
14. 9. 2008
publikace je z roku 1974, pokud je tam cenik, tak bude uplne mimo.
Navic to ma jen 336 stran, takze to bude asi velmi podobne WORLD PAPER MONEY (kdyz bych si vytrhal Evropu ...) Rekl bych, ze to nestoji za to (muj nazor)
tady je nekolik odkazu, to fakt zadny z tech shopu neposila do CR?
Zaregistrován
12. 2. 2011
Děkuji za odpověd
mě se nejedná o ceny , mě jde o to , že tam je pouze evropa a že to je pohromadě .
na těchto stránkách jsem dával dotazy , jeden mi pouze odepsal a na další jsem klikal a nakonci objednávky mi to hlásilo problém , že do této destinace neposílají :-(
Sorry, this item cant be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order. You can also see if this item is available to ship to your address from another seller.
Zaregistrován
14. 9. 2008
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.