Moderátoři: smith

korunka

Uživatel

Zaregistrován:
28. 6. 2008

Vytvořeno:
12. 7. 2008, 15:48

Na Au, tedy zlaté mince nemám finanční prostředky. AE jsou bronzové a měděné,...

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
12. 7. 2008, 16:37

:mrgreen: 😲 také ani nezbieraj.😎

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
12. 7. 2008, 17:08

;) Zdravím Korunka. To Grofik...každý není při penězích jako ty.....😕

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
12. 7. 2008, 17:47

;) Zdravím Korunka. To Grofik...každý není při penězích jako ty.....😕

Dear Míša,určite nie som na peniaze ,ale čo sa týka Keltov tak zlaté a strieborné áno a mám pravdu povedať medené zasa som nejak moc nevidel😉
to nie je to pravé orechové nakoľko med a bronz to zrovna nebol kov tej doby.😕

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
14. 7. 2008, 07:56

;) Dear Grofik....všechny staré mince mají své kouzlo .... pro někoho zlaté mince,pro jiného bronzové aj. .....já si na zlato např.nepotrpím.....daleko větší radost mám ze stříbrných....ale měl jsi mě vidět,jakou jsem měla radost,když jsem vyhrála a držela v ruce měděné husitské flůtky.🙂 za dukát bych je nevyměnila😎 .

korunka

Uživatel

Zaregistrován:
28. 6. 2008

Vytvořeno:
18. 7. 2008, 18:17

Michaela- s tímto musím jen a jen souhlasit 😉

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
18. 7. 2008, 20:21

:) díky...jsem ráda,že je tu konečně spřízněná ženská duše.😉

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
18. 7. 2008, 21:21

;) Dear Grofik....všechny staré mince mají své kouzlo .... pro někoho zlaté mince,pro jiného bronzové aj. .....já si na zlato např.nepotrpím.....daleko větší radost mám ze stříbrných....ale měl jsi mě vidět,jakou jsem měla radost,když jsem vyhrála a držela v ruce měděné husitské flůtky.🙂 za dukát bych je nevyměnila😎 .

7 ZLATÝCH PRAVIDEL

Nezbytná fakta důležitá před koupí zlata

1. Kupuj zlato pro špatné časy
    Investice do zlata má býti ovlivněna na základě mikroekonomiky a investičním prostředí. Dnes lidé kupují zlato aby ochránili svůj majetek proti možným vlivům jako měnové krizi, recesi, obavu proti krachu burzy nebo teroristickému útoku většího rozsahu. Rozšířením majetku investicí do zlata, předejdeme krizím vzniklých těmito vlivy.

2. Rozděl svůj majetek z části investicí do zlata
    je že rozumné, konzervativní rozdělení majetku do zlata je 1 až 3% při Burze s klesající tendencí (Bear Market) a 5 až 10% veškerého majetku při Burze se stoupající tendencí (Bull Market). Toto rozdělení bude balancovat a zabezpečovat rozdělení majetku a dá příležitost k dlouhodobé, vynikající příležitosti zhodnocení.

3. Kupuj skutečné zlato
    Koupě Investičního Zlata nebo zlatých mincí je více konzervativní než zlaté papíry, akcie. Dále je také lehčí zpeněžit skutečné zlato při potřebě většího kapitálu. Neudělej chybu, nechat někoho držet zlato pro tebe nebo kupovat tak zvané zlaté papíry (gold certificates) nebo zlatých obligací. Vyžaduj okamžité vlastnictví zlata, mincí nebo investičního zlata. Jenom skutečným osobním vlastnictvím můžeš zaručit že skutečně zlato vlastníš.

4. Sleduj novinky o zlatě
    Udělej si svůj názor a nenech se ovlivnit některými názory ve finančních mediích. Jejich jediným úkolem je přesvědčit investory aby kupovali akcie. Co se týká zlata, informace jsou více zkreslené než je zvykem. Sežeň si veškeré informace a udělej svůj vlastní úsudek než budeš investovat.

5. Nespokoj se s malým množstvím zlata
    Na rozdíl od jiných komodit, poptávka po zlatě drasticky stoupá se stoupající cenou. Kdyby se teď stali některé neočekávané, nepředvídané události, cena zlata by se mohla několikanásobně zvýšit proti dnešní ceně. Z historie vyplývá že čím rychleji a čím výše cena zlata stoupá, tím více investorů se žene za zlatem. Kupovat zlato kdy cena je méně než polovina nejvyšší ceny zlata všech dob, ti umožní kupovat levně a prodávat vzrůstajícímu trhu. Toto byla vždy nejlepší cena jak maximalizovat tvůj profit.

6. Zlato nám dává finanční jistotu
    Historicky, zlato dávalo ochranu před finančními katastrofami a finančními rozvraty. V případě krutých okolností jako vysoké inflace nebo měnové deflace, zlato nám dává bezpečnost a jistotu. V případě finančního krachu v Argentíně a Uruguai, investoři kteří vlastnili zlato měli finační prostředky i když finanční automaty nefungovaly a zákazníci neměli možnost vybrat své peníze ze svých kont v bankách.

7. Buď opatrný při koupi zlata
    I když zlato samo je nejvíce konzervativní investice, zlatá horečka přitahuje tlačenici investorů, spekulantů a lidí vydávajících se za obchodníky s drahými kovy. Buď opatrný od koho investiční zlato kupuješ a v jaké formě.

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
18. 7. 2008, 21:23

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
18. 7. 2008, 22:44

to poznám🙄 ale je dobré pokiaľ soľ máš v zlatej slámke.😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.