Moderátoři: smith
Ahoj, i jako vy ostatní kupuji na aukru mince. Zabývám se ale keltskými a mnohdy nové kousky do sbírky kupuji s velkým strachem. Mohli by jste mi prosím říci svůj názor, kterým prodejcům mohu opravdu věřit? Potkala jsem dvě skupiny lidí. Ta jedna mi tvrdí, že keltských mincí je dostatek a proto by se u těch levnějších padělky vůbec vyskytovat nemusely a ta druhá skupina lidí mi tvrdí, že většina keltských mincí na aukru jsou pochybné.... Snad že je falšují nějací poláci, či co. Víte o tom někdo více?
Keltum nerozumim a radsi ani nechci, zlati rimani a pomalu uz i rekove a byzantinci...😉
Keltske razby jsou velmi snadno napodobitelne pomuze pouze porovnani se zarucene pravym kusem... a zkusenem oku. Kazdy se nejednou spalil a to ke sberatelstvi nejenom minci patri.
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/
grofik- moc mincí zatím nemám, protože se bojím cokoliv koupit. Proto mne zajímají právě ty, které se sem tam objeví na Aukru, protože je to příležitost, jak zvětšit😉 svou nepatrnou sbírku. Jenže jsme opět u té otázky, komu mohu věřit a kdo zaručeně prodává ty pravé. Ráda bych věřila tomu, že všichni prodejci těchto mincí jsou poctiví a prodávají jen samé originály....
Vzhledem k tomu, že mi toho chybí hodně, uvažuji nad koupí každé, která je tam vystavena, je ve slušném stavu a je relativně za dobrou cenu. Takže foto viz Aukro.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.