:twisted: 😈 😈 jurymanoval 😈 😈 😈
Tak jsem to nemyslel. Spíš že by vypadalo divně, kdyby na titulním listě byl text o cosi menší než ve zbytku. Ale u těch dvou odstavců ("exponát představuje" a "číslo pod známkou") a obsahu by to možná šlo, ale taky mi to přijde divný. Musel bych to zmenšit o 2 body a to se mi zdá dost. Anebo všechno (kromě literatury) písmo na úvodním listě zmenšit o půl bodu, to by možná do očí netlouklo.
Dělení na základní text normální písmo a odborný kursivou se mi osobně příliš nelíbí, nehledě k tomu, že mi není nikdy jasné co je ještě normální a co už odborné, když to mám vymýšlet a rozhodovat já. 🙂
No a vo tom to je Pavlíku!😃 Nad tou kursívou a normálem jsem maturovala i já. Udělej úvodní list písmem vel. 10. Normálně se píše 12-kou, ale když je toho víc jako u tebe, tak to vadit nebude. Na ostatních listech zachovej 12-ku jako hlavní popis (nadpis a kecání k němu) a tématické texty 10-ka normál a filatelistický popis 10-ka kursíva. Tématický- známka vyšla tak a tak a byla přetisknutá tak a proto. Filatelistický- ten přetisk je o půl mm větší jak druhý, nebo známečka má v dolním růžku nějaký mušinec a tím se odlišuje od druhých.😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.