Doufám,že pak písneš,aby ses pochlubil.😉
Nechci spamovat u Jana Lucemb. dneska výjimečně jsem si dala také pivko,tak jsem se tam celkem pobavila a malý dodatek : taktéž se nebráním soukromým kacurovým mailům 🙂 .

:roll: 🙄 Veža tu Boeing 747 na trase Boston - New York, vypadli nám všetky motory čo máme robiť?!!!!
... ... ...
Veža tu Boeing 747 na trase Boston - New York, vypadli nám všetky motory čo máme robiť?!!!!
- ... ... ...
Veža ozvite sa preboha!!! Tu Boeing 747 na trase Boston - New York, vypadli nám všetky motory čo máme robiť??
Tu veža, nerevte do toho tak! Pokoj! Už vás škrtám...😆 😁 😁
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Máme mechanikov do sveta-súcich...😃
Správa TASR:
Stajňa Ferrari z Formule 1 sa pokúsila prispieť k riešeniu nezamestnanosti na Slovensku. Zistili totiž, že skupina nezamestnaných cigánskych mladíkov dokáže v neuveriteľne krátkom čase odmontovať pneumatiky z auta. Kompletnú výmenu pneumatík zvládli chlapci za 4 sekundy.
Nakoľko sa závody vyhrávajú viac v depe než na trati, vyhodili doterajší tím mechanikov a príležitosť dostali naši chlapci.
Pri prvom závode však nastal závažný problém. Naši chlapci skutočne menej než za 4 sekundy pneumatiky vymenili, no v priebehu ďalších 10-tich sekúnd stačili automobil prestriekať, premaľovať mu štartovné číslo, predať ho stajni McLaren a zmiznúť.😈 😈 😁 😁
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Transportní letoun íránské armády letí ve Středomoří a dostane se do problémů. Hlásí rádiem:
"Tady je íránský let č. 185, ztratili jsme jeden motor a potřebujeme nutně přistát na kterémkoliv letišti v oblasti kromě Izraele.
Žádná odpověď
"Tady je íránský let č. 185, vysadil nám už i druhý motor, potřebujeme nouzově přistát na některém letišti v oblasti, kromě Izraele."
Opět bez odpovědi.
"Tady je íránský let č. 185, pokud okamžitě nouzově nepřistaneme, zřítíme se. Žádáme tedy o povolení přistát na jakémkoliv letišti v oblasti, včetně Izraele.
Krátce nato se v kokpitu íránského letadla ozve:
"Šalom č. 185, zde je letová kontrola izraelského letiště Tel Aviv, potřebujete pomoc?"
"Alláh buď pochválen, dejte nám prosím instrukce," ozve se z íránského letadla.
"Opakujte po mě: Jisgadol vjiskadaš šimaj rabbah..."
:twisted:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Rybář chytí zlatou rybku. Rybička povídá: "Když mě pustíš, splním Ti tři přání".
Rybář se zamyslí a povídá: "Tak dobře. Chtěl bych mít nádhernou krasavici a tolik peněz, že bych měl do smrti všechno, na o si vzpomenu." A najednou vedle něj stojí krasavice, radost pohledět a tolik peněz, až oči přecházejí.
Rybička povídá: "A co Tvé třetí přání?"
Rybář na to: "Vždyť já už všechno mám, nic nepotřebuju....víš ty co? Mám na Slovensku kamaráda, věčně s něčím nespokojeného, splň mu to, co ráno vysloví jako první, když vstane z postele." Rybka souhlasí.
Druhý den ráno vstane slovenský kamarád, vyleze před chalupu, protáhne se a povídá: "Jááááááááj, sto kokotou do riti a hrdzavá kotva do chrbta....!"
:mrgreen:😁😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

:lol: 😆 😈
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

kolko si teraz csob uctuje za prevod do ceska na csob ? a do inej banky v cr?
... Som tu deň a noc ...

Čoveče Jano asi nikdo nemá tucha.😕

:D no vidis, teraz to tu strasi.zmaz to😃
... Som tu deň a noc ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.