Niekoľko rád na dnešné upršané ránko.🙄
Zhodená ťarcha zodpovedností nikdy nepadne na zem. Ona sa mäkúčko uloží na plecia iného.😆
Uraziť systémového administrátora môže každý... ...kto nechápe aké je to nebezpečné.🙄 😃
Cítiš sa osobitne silným a rozhodným najmä vtedy, keď tieto vlastnosti nikto na tebe nepožaduje.😈 😃
Prvá túžba, čo ma zachvátila, keď som vyšiel medzi ľudí bola: Okamžite sa vrátiť späť!🙄 😉
To, že si dnes môže každý vybrať svoju cestu životom ešte neznamená, že mu dovolia po nej ísť.😲 🙄 😈
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Omluva
Ahoj přátelé,
omlouvám se, ale příštích 14 dní nebudu v práci, budu pouze na mailu či mobilu.
V pondělí 26.10.2009 jsem zahájil řádné denní studium v Plzni. Studium ukončím 06.11.2009 obhajobou dizertační práce. Poslední 2 dny dovolené budu úplně mimo dosah, protože musím sepsat onu dizertační práci.
Již teď ale mohu upozornit, že od 9.11.2009 mě máte oslovovat titulem JUDr. (jakože "pane doktore").
Na listopad ještě plánuji další studium. Lékařská fakulta - Experimentální chirurgie. Myslím, že během 2-3 týdnů bych to mohl dát.
A v prosinci bych v maximálně dvou dnech ještě zkusil VŠB, fakultu Ekonomickou kombinovanou s fakultou hornickou a geologickou.
Díky za pochopení a držte mi pěsti abych to stihl.

:lol: 😆 na zaciatku som tomu uveril . pobavilo 😁
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

:shock: 🙄 Skupinka ruských turistov putuje po hrebeňoch Kaukazu. Chodník ich priviedol až k hlbokej trhline, cez ktorú sa nedalo nijako inak prejsť, len po brvne, ktoré niekto položil z jednej strany na druhú. Ako tak váhali vykročiť nad priepasť, objavil sa na druhej strane dedo s baranom. Došli k priepasti, dedo vzal barana na plecia a ako nič ho po brvne preniesol na druhú stranu. Turisti žasli nad takou odvahou a silou:
Dedo, neprenesiete aj nás?
Prečo nie? Keď dajte rubeľ za každého...
A ako toho barana hodil si dedo postupne každého na plecia a preniesol ho na druhu stranu. Ale keď niesol posledného, bol už dosť vysilený, tak na polceste zhodil náklad dolu.
Dedo, vy ste sa zbláznili? Veď vy ste ho vrhli do priepasti! - zúfajú si turisti.
- Žiadna veľká škoda. Rubeľ hore-dolu...😆 😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.