oliver: no jde spíš o to, že bych si z našich dam nedovolil dělat srandu a tak byl na ráně jen ten Archy a když k tomu byla k dispozici ta fotka ... jsem pro každou sranda-špatnost😉
řekni svému sousedovi, ať sem dá fotku, když jsi šel po těch 12 kusech domu a uvidíš, jak Tě tu rozebereme😉😃
v tom případě navrhuji zrealizovat scénu z jedné mé oblíbené knihy, kde jeden výše postavený samurai nechal jednoho člověka celou noc vařit v kotli, voda se musí udržovat horká jen tak, aby člověk hned neumřel, ale pěkně trpěl až do rána. při ztrátě vědomí se musí hned probrat. no a náš milý samurai při tom šíleném řevu vařeného posedával v čajové zahradě, popíjel čaj, díval se na měsíc a skládal básně ...😃 samurajové nebyly zase nějací nekulturní barbaři, to se musí nechat😉
ladymacbeth: vidíš jak Ti pěkně nahrávám😉 takovou nádhernou smrtí by si mohla zhynout, kdyby se ten indián Archy nechal inspirovat😉 ochhh ... jak romantické ... tak jsem se zasnil a v mysli si tu situaci prožil z pohledu básníkova a napadla mě tato báseň haiku:
podzimní měsíc -
svěží vánek odnese
Tvou poslední bolest z úst
PS: kdyby tu byl náhodou nějaký barbar, co neví, co je haiku😉 (http://cs.wikipedia.org/wiki/Haiku)
:mrgreen: Tady se to teda rozjelo. 😁 😆 😆 😆
Tak jsem opět v civilizaci. Můj firemní mail zlobil, protože zklamala technika. Sice nevím jak se tam ocitla adresa ze seznamu ( když žádnou nemám ). Pokud chcete mít jistotu, aby mi došly Vaše maily, posílejte je na mail.greggy@tiscali.cz. Na té mám potlačené téměř všechny ochrany a není s ní problém.
Jinak Oliver tím vykáním jsem nic nemyslel. Vracím se většinou pozdě v noci a v té době již mám IQ jíšky v bramborové polévce. Takže již vlastně ani nevím, komu vykat a komu tykat.
Za chvilku se jdu zresetovat do sauny a na plzeňku. Pak už mi to snad půjde líp.
Ahoj PavelGregor,tak už jsem ti to znovu zaslala,tu saunu ti závidím,na pivko jdu taky,tak si užij večer. Vy všichni si užijte večer,mějte se.😋
tak to sa musím naučiť....hĺbavo filozoficky uvažujem.😁 😁 ....to nemá chybu....😁 😁
ladymacbeth ho pekne sprezentovala....😁 😁
Teď jsem si rozdělal druhou lahvinku vína a chystám se přečíst noví ko mentáře ,pak si prohlédnu sví kolečka a pujdu spát páč dudu unaven!!! Jinak ARCHY do toho groše nejdu ,počkám jak dopadnu v dražbě v Šumperku a pak si koupim pěknej kousek,ale za moc peněz.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.