Moderátoři: smith, Koniáš

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
9. 11. 2007, 11:50

Robbie: ty pacholku, Ty chceš být s Archym za dobře viď? co Ti slíbil?😉

ladymacbeth

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
9. 11. 2007, 11:51

No ďakujem pekne všetkým. Diskusia sa uberá správnym smerom, paráda. 😎 Milá Lady, zabudla si im povedať ako si vyzerala ty... Len si sa chichúňala "hiiíí - hiiíí - hiiíí..." ... vieš o čom hovorím, plecia ti nadvihovalo hore dole... to bol pohľad. Zasnené pohľady na kamoša... ach jo. 😳 😈 kacuro, len aby to v KH nedopadlo trochu inak. My sme tuto sedeli od nejakej pol štvrtej poobede na borovičke a pivách. Keby si toho toľko zrazil čo my, predstavoval by si si, že vládneš celému šogunátu. 😆 Oliver to vystihol presne, som tam v pohodičke, apropo, mal tam byť fakt aj ten zvukový záznam, aspoň by bolo jasné, že na tej fotke som v súhlasnom pokývaní hlavou k nejakej obzvášť zásadnej téme. Milá ladymacbeth, ty to ešte schytáš!!! Len ty a ja vieme ako a kedy!!! 😲 😲 😲

:| už som ticho😎

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
9. 11. 2007, 11:51

Robbie ďakujem, konečne po Oliverovi rozumný muž na tomto fóre. Kacurko milý, uvidíme tvoje uchlipkávanie, či sa náhodou hneď nezostrelíš ako Messerschmidt.😎

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
9. 11. 2007, 11:52

no nic děcka, teď už si jdu opravdu lehnout, ne abyste mě tu pomlouvali! Archy, vše v dobrém😉 ale s Lady bys si to měl opravdu vyřídit, to ona mě ke všemu navedla😃

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
9. 11. 2007, 11:53

Už sa na tom pracuje, bude prosííííkať o milosť. Ale my Lakotovia (myslím že aj Ty ako samuraj to poznáš...) sme nemilosrtdní. 😈 😈 😈

Robbie

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2007

Vytvořeno:
9. 11. 2007, 12:01

Robbie: ty pacholku, Ty chceš být s Archym za dobře viď? co Ti slíbil?😉

To by ses divil, kamaráde... 😕 😎

..::R::..
robert.kurucz@email.cz

ladymacbeth

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
9. 11. 2007, 12:01

no nic děcka, teď už si jdu opravdu lehnout, ne abyste mě tu pomlouvali! Archy, vše v dobrém😉 ale s Lady bys si to měl opravdu vyřídit, to ona mě ke všemu navedla😃

ach jo, a ten kacuro mi tak sľubne nahrával😕 ...
😁 😁 😁

ladymacbeth

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
9. 11. 2007, 12:04

Už sa na tom pracuje, bude prosííííkať o milosť. Ale my Lakotovia (myslím že aj Ty ako samuraj to poznáš...) sme nemilosrtdní. 😈 😈 😈

ha!!!!! To určite, ešte sa uvidí, kto nakoniec bude prosiť o milosť😋 😈 Potom ťa odfotím a capnem sem aj to😈 😈 😈

Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

Vytvořeno:
9. 11. 2007, 12:30

V živote som o milosť neprosil, v živote som o nič neprosil a túto tradíciu nebudem rušiť. 😉

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
9. 11. 2007, 14:28

par piv a jaka divocina se rozproudila... lidi, vsimli ste si, ze to zvedlo vice pozdvizeni nez ty predchozi dve fotky nasich krasnych numismaticek?! to je na povazenou!!! zvazte sve priority. musim se priznat, ze se radeji venuji sledovani a vychvalovani vnad opacneho pohlavi, nez sledovani lehce podrousenych jedincu stejneho pohlavi. jaj, jeste ze ste me nevideli po tech 12 kouskach minulou sobotu😉 do KH radsi nepojedu, este bych se tam opil, nekdo by to vyfotil a ja bych se mohl znemoznit pred celou numismatickou verejnosti... protoze ja jsem potom spis trosku veselejsi (aspon chvilema), nectu etikety a jakoze vubec nezpivam, pac to neumim, tak pak i lecos zanotuju 😁

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.