sice jsem nechtěl reagovat, ale musím toho pana filozofa Archypova trochu popíchnout 😈 z fota je jistě každému jasné, že ten nepřítomný pohled nemá s hloubáním nic společného, jediných hlubin, kterých v té chvíli dosáhl, jsou dna těch dvou kousků, co má před sebou. z toho lze ještě vyvodit, že p. Archypov je silný notor, když se takto zhulákal po dvou pivech 😈 napadá mě rovněž další věc, kdoví, jestli ta jeho sbírka grošů a jejich dílů nejsou jen víčka od piva, rozjetá vlakem na placku 🙄 no zkrátka pan numismatik nám touto fotografií odhalil své pravé Já, škoda jen, že k té fotce nebyl pořízen i zvukový záznam, možná by to bylo mnohem zajímavější 😋 teď si můžete udělat obrázek o tom, jak to s ním bude vypadat na setkání v KH🙂 co s Archym neproberete před prvním pivem, nemá cenu říkat mezi prvním a druhým, páč jeho schopnost koncentrace rázem klesá k nule 😈 takže nebojím se otevřeně říci, že:
ARCHY JE NOTOR 😈 😈
teď abych zaujal obranný postoj v očekávání Archyho protiútoku 😎
:D 😃 😃 😃 😃 😃 😁 😁 😁 😈
ano ano😈 ... aj keď som tvrdila, že to pomsta nebola😁 ... Neviem sa dočkať Archyho reakcie😈
No o tom niet pochybností😈 ... tuším mu idem brnknúť, nech si pohne - taká som škodoradostnáááá😳 😈 😈 😈
:mrgreen: 😆 😁
:mrgreen: no, asi pred pol hodinou som s ním volala naposledy a to ešte nebol😃 A to zrovna išiel domov z mesta, takže hádam... aj keď, máš pravdu😲 - lež vyjde na to ôsme /či koľké/ poschodie po schodoch, dve pivká by zmákol v pohode😈
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.