Moderátoři: smith, Koniáš

Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

Vytvořeno:
7. 11. 2007, 19:05

to Michaela: myslis Marco: Jak sbirat mince? Toho dokonce mam... ale jako chapes, o cem byla rec? Ja ho mam a i kdyz pro me nema moc smysl to kopirovat, tak zas proc ne, clovek s sebou taha casto notas, takze se to hodi, ale ono tam toho zas tak moc neni v ty knizce), ledaze by o nej byl zajem... ma to 176 stran. Kdyz to toho pujdem dva, je to pro tu zabu 88 K (ja tu pulku dam a odpustim si 4 piva (8 jich musi stacit 😉 )), kdyz tri je to 58,- a kdyz 4 je to 44,- korun bez prace... tak co, jde do toho jeste nekdo? rozumis, ja to sam fakt delat nebudu a nemam nikoho, kdo by to udelal jen tak zadara... ono je to par hodin prace. vim, ze tu sou lidi, co to treba zadara udelaj, takze at se ozvou... klidne udelejte nakej scan a ja vam reknu co je na tom spatne a jak mate scanovat lip atd. ja netrvam na tom, aby to dala ona. jen chci rict, ze pokud to bude delat ta zaba, tak dohlidnu na to, aby to bylo maximalne kvalitne, melo to klikaci obsah apod. resp. poprve to mozna budu muset udelat sam, ale to je banan...

:) Ano Marco,tak do toho jdu. A jestli ty piva jsou velké,no poťěž PanBůh,ty si teda pěkný pijan Oliver!😆 😁

Radek Deraha

Uživatel

Zaregistrován:
27. 2. 2007

Vytvořeno:
7. 11. 2007, 20:49

Tak Míšo, ty mě chceš vyfouknout mince na který mám zálusk.😈 😆

Profilový obrázek
pavelgregor

Moderátor

Zaregistrován:
23. 6. 2007

Vytvořeno:
7. 11. 2007, 21:49

Koukám, člověk je chvíli mimo internet a nestačí se divit.

Oliver : určitě, když bude nějaká zajímavá literatura, tak přispěju.

Michaela : seznam toho, co Ti můžu půjčit máš v poště. Dej vědět, o co máš. zájem. Něco má PEHU, pak je na řadě Kacuro ( Kacuro domluv se s Pehym na Castelinovi, jestli ještě o něj máš zájem ), a něco mám pro Archyho.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
7. 11. 2007, 22:51

to PEHU: tak to zas jako v nejlepsim veku rek bych zaba😉 21 😃 mlady tvrdy telicko😉

:D Je dobre staršie telo mladou masťov premazať.😆 😈

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
8. 11. 2007, 06:48

maly piva nepiju, to by se cisnik nabehal 😁
normalne si ale dam 2-3, kdyz je clovek 14 hodin v praci, tak to bodne

ja zkusim zjistit, jestli bude mit o vikendu ta zaba cas, ze by to udelala a dam jeste vedet... zajemci o "Marco - Jak sbirat mince?" uz dalsi nejsou? berte rychle, nebude😉

zeptam se jednoduse, pokud by se to povedlo rozjet, je tady nekdo z Brna nebo pobliz, kdo by mohl pujcit neco, o co by ostatni meli zajem v digitalni podobe?

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
8. 11. 2007, 08:03

Koukám, člověk je chvíli mimo internet a nestačí se divit. Oliver : určitě, když bude nějaká zajímavá literatura, tak přispěju. Michaela : seznam toho, co Ti můžu půjčit máš v poště. Dej vědět, o co máš. zájem. Něco má PEHU, pak je na řadě Kacuro ( Kacuro domluv se s Pehym na Castelinovi, jestli ještě o něj máš zájem ), a něco mám pro Archyho.

ano ano zájem mám🙂

PEHU: Ty toho Castelina skenuješ???

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

Vytvořeno:
8. 11. 2007, 08:53

Dnes máme mimoriadne pekné počasie verím,že tlachneme iba samé pozitíva.😆 😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

PEHU_

Uživatel

Zaregistrován:
20. 7. 2007

Vytvořeno:
8. 11. 2007, 09:46

ano ano zájem mám🙂 PEHU: Ty toho Castelina skenuješ???

No já bych rád, ale ještě jsi mi nekoupil scaner. 😋 Už jsem se ho jednou z tebe pokoušel vyrazit a nepovedlo se, byl jsi pěkně lakomej 😋 a chudák PEHU je doma stále bez tiskrárny a scaneru. Že mi tě není líto 😞

Teď trochu vážně. Nemám přístupnou techniku na to, aby oscanování bylo v dobré kvalitě. Lepší by bylo, kdybych ti knihu nějak mohl předat. Odkud že pán pochází? Možná se pletu, ale něco mi říká, že jsou to Teplice. Pokud ano, pohybuješ se i mimo toto území směrem do středu republiky?

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
8. 11. 2007, 10:43

No já bych rád, ale ještě jsi mi nekoupil scaner. 😋 Už jsem se ho jednou z tebe pokoušel vyrazit a nepovedlo se, byl jsi pěkně lakomej 😋 a chudák PEHU je doma stále bez tiskrárny a scaneru. Že mi tě není líto 😞 Teď trochu vážně. Nemám přístupnou techniku na to, aby oscanování bylo v dobré kvalitě. Lepší by bylo, kdybych ti knihu nějak mohl předat. Odkud že pán pochází? Možná se pletu, ale něco mi říká, že jsou to Teplice. Pokud ano, pohybuješ se i mimo toto území směrem do středu republiky?

tak bych to tedy mohl oskenovat. ano bydlím kousek od TP. do středu Čech jezdím ojediněle, ale před vánocemi jistě pojedu do Práglu, tak jestli to počká? Rychlejší by ale bylo poslat poštou ...

PEHU_

Uživatel

Zaregistrován:
20. 7. 2007

Vytvořeno:
8. 11. 2007, 10:49

Vánoce jsou za chvilku. Jsem pro variantu "chvilku počkat" a potom předat osobně. Aspoň si ji stihnu přečíst.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.