Souhlasím Robbie,též jej máme doma.🙂
Mimo to,kdyby ještě platila nabídka na zapůjčení Marca od Pavla Gregora, asi bych do toho šla,nikde na něj nemohu narazit.
Kdyby ses mi ozval Pavli na mail: michaela.havlikova@seznam.cz , budu ráda, děkuji. 🙂
:shock: 😲 Neviem nedomnievam sa,že som niekde spomenul práca pre zárobok,to sa zrejme ani nedá???Pravda je pokiaľ máš urobiť na dvoch troch knihách kópie zaberie to čas samozrejme aj zaplatíš .
Domáce kopírky nie sú typu profesionál,preto náklad na jednu kópiu je ďaleko vačší ako niekde vo špecializovanej firme.
Je potrebné aj stratiť nejaký čas.😞
Moja ponuka bola,povedz knihu ktorú potrebuješ donesiem,alebo si zapožičiam z vedeckej knižnice môžeš dať práce chtivým ľudom prekopírovať.
Ja osobne vlastním odbornú literatúru ku skoro všetkým obdobiam ktoré mňa zaujímajú,čiže scan nepotrebujem. Plus môj návrh znel,pôjdem v mesiaci december do brusiarní na sever Čiech prinesiem po ceste preddohodnutú literatúru na spiatočnej ceste si vyzdvihnem svoje knihy je to za "Vatikánsku menu".mimo môjho času ktorý vznikne pri zachádzke,"toď vše co bylo myšleno".😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
ok, jak vidim, vsichni mate dost casu a muzete scanovat🙂
pekne jste se do me pustili😞 ja to ale myslel fakt v dobrym. ale budte radi, ze mate hafo casu... vy si myslite, ze je to jen o tom strcit to do scaneru... tezko argumentovat...
takze kdyz budu neco potrebovat, obratim se na vas... tak Robbie, Miso, co ted budete scanovat a kolik na to chcete prispet? povidejte... rad bych si pocet neco novyho a rozsiril svoji digitalni knihovnicku. sem netrpelivej jak prvnicka. doufam ale, ze to bude kvalita scany !!! jde totiz treba i o to, ze leckery scany, co tady kolujou maji treba hodne mizernou kvalitu a ze je to fakt skoda, kdyz uz se s tim nekdo delal a venoval tomu cas, ze tomu halt nerozumel a nedal tam treba vetsi rozliseni, jinej kontrast apod... aby ty obrazky za neco staly... tak na to prosim pamatujte... taky se da nastavit ruzna uroven jasu, upravit histogram apod. protoze kdyz si to pak chcete vytisknout a mate to sedy, tak se toner pekne prohne a i citelnost je horsi. Nehlede na to, ze neni kazdymu jedno, jestli mate ulozeno pdf kvalitne udelany o velikosti 20 MB nebo nekvalitne a paradoxne treba i 10x vetsi... takze neni to jen o tom strcit neco do scaneru a jet. dulezitej je i format v kerym se uklada apod... no, sem zvedavej... klidne vam rad poradim. ptejte se 😉
to Grofik: ok, moc dik, vazim si toho a asi toho i zneuziju. Reagoval jsem na to jak jsi psal:
napsal/a:
Pre nejaký zárobok to nemôžeš robiť...
Jinac jsem proste jen chtel naznacit, ze ja sam to scanovat nebudu, pac nemam cas a tak si zaplatim nekoho, ze me to oscanuje. A dam mu za to penize... no a proste mi prislo fer, ze kdyz se tu najdou lidi, co budou mit zajem o totez, ze se o naklady na tu kopii podeli...
Oliver tak už sme dvaja čo to nebudú robiť.😃 nakoľko sa nejedná o nejaké dve-tri kópie.😞
Na druhú stranu nemám problém zapožičať literatúru na dalšie spracovanie.😉
Ja stále dávam prednosť klasickej knihe ako DVD nosiču je to praktickejšie.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Hele oliver a kolik jí je? 😉 Třeba by to už zneužívání nebylo 😋
to PEHU: tak to zas jako v nejlepsim veku rek bych zaba😉 21 😃
mlady tvrdy telicko😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.