;)
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Nabizim v plen ke zvazeni jednu myslenku... nasel jsem kamaradku, ktera se celkem nudi a ktera je ochotna "za drobnou uplatu" scanovat do umoru. Kdyby mel nekdo zajem jeji cinnost sponzorovat (treba zprostredkovane) a prip. dodat neco k pomnozeni a ku vseobecnemu blahu a prospechu... a nebo i jen k blahu svemu... muzeme to nejak rozvest.
no tak zas az tak by to asi levny nebylo. navic, ty medvidky by se k ni ani nedostali, sezral bych je ja, mam je moc rad...😈
nevim, to je prave i duvod, proc jsem to dal sem v plen. dejme tomu, kdyby sme to pocitali v penezich treba 😉 , tak treba pri korune za stranku (vcetne uprav, vlozeni do pdf a udelani seznamu) by takova 300 strankove kniha vysla 5 sponzoru na 60 voci. je to pro vas moc nebo malo? me to prijde za pakatel. Ja se, pokud se nebude jednat vo nakou blbost jako sponzor hlasim samozrejme automaticky.
to o co mi jde bych shrnul asi tak. mohu totez udelat sam (a casto i delam), ale radeji budu cas venovat jine praci, kterou za me nikdo neudela. holka neni mala a rada zajde na skopek, takze medvidci by meli jit stranou🙂 nechtel bych ji zneuzivat, ale zase jak rikam, cas ma, tak proc by se mela dloubat v nose.
co se tyce neprime platby, tim jsem myslel to, ze bych od sponzoru vybral nejake mince - prebytky, ktere by byly zajimave pro mne a ja bych ji to vysolil v lovacich... ale danovej doklad po me nechtejte...
Grofik, co se tyce vzdalenosti... bohuzel zde by nezbylo nic nez duvera, ze se to proste posle postou, nebo preda nejak kdyz nekdo pojede apod. muselo by se to dostatecne pojistit. no ten, kdo by poskytl literaturu by byl rovnez sponzorem automaticky, takze by nic neplatil. jen nevim, jak vyrovnat postovne...
pak je rovnez otazka, jak se zachovat k tem, kteri se "sponzoringu" nezucastni. zda jim poskytnout ci nikoliv.
ale jak rikam, je to na vas. ja mam nejaky veci, co zdigitalizovat potrebuju, netykaji se vetsinou ale numismatiky, takze praci pro ni mam.
duvod, proc to predhazuju sem je samozrejme zistny: je to i pro me moznost, jak prijit k literature, co se neda sehnat. a druhy duvod je, ze kdyz to zafinancuje vic lidi, vyjde to levnejc. 😁
Oliver čo sa týka odbornú literatúru nie je problém zapožičať. Zaslať zo Slovenska balík trebárs 2-3 kníh poštovné je určite aj z poistením min.400-500 korún.
Kniha ktorá stojí od 100 EURO to je min. nepošleš bez poistenia!!!
Mám návrh,určite v mesiaci December-Prosinec pôjdem na Moravu a do Čiech.
Môžem niekoré publikácie po vzájomnej dohode priviesť,oxeroxuješ
pri spiatočnej ceste tak po troch dňoch vezmem naspäť???😲
Pre nejaký zárobok to nemôžeš robiť nakoľko sa domnievam nastane konflikt záujmou čiže sa dopustíme porušovania autorských práv.😞
Taká partizančina sa dá urobiť len pre okruh svojích priateľov poprípade známych😃
Vypočujeme viac myšlienok nápadov celkom je možné,že kompromis sa nájde,aby aj ovca ostala celá aj vlk bol sýty.😆
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
no myslim, ze na vydelek to urcite nedelam nebo to tak vnimas? Nechci aby to tak vyznelo, ja to teda urcite tak nevnimam... kdyz pujdu na kopirku to okopirovat, taky prece zaplatim za kopie. jsou to kopie pro moji osobni potrebu. zadarmo je nedostanu. i elektronickou kopii si poridim pro osobni potrebu. ted jen misto te kopirky bude scaner a kamoska. ta odmena bude pro ni, ne pro me (je fakt, ze me ji musite verit). to ze bych to ja vymenil za mince, jak sem navrhoval, by bylo o tom, ze by pro nekoho mohlo byt vyhodne zbavit se prebytku nez davat penize a pokud by me ty prebytky zajimali, tak bych ty penize "te kopirce" dal vsechny ja ze sveho. ale to jsem asi zbytecne zamotal situaci...
to posilani ze Slovenska teda vazne levne neni. ale je videt, ze nejak se domluvit pujde a nebo to treba bude mit moznost pujcit nekdo, kdo je bliz. uvidime, zda bude mit zajem i nekdo jiny, pokud ne, tak mi se snad domluvime😉
proste je to jen navrh... nema to byt kseft. kdyz to nabidnete nekdo jiny a sezenete nekdo jiny jinou kamosku, pujdu do toho taky. jak rikam, praci pro ni mam i jinou. nevydelam na tom nic vic, nez kdokoliv jinej, kdo se toho zucastni...
Kdepak... uděláme to jinak... budou Vánoce - každej si povinně koupí skener a až se budete na Silvestra nudit, tak místo toho můžete skenovat co máte doma za knížky. Je to dobrý taky na mince, nemusíte se pak štvát s fotkama, jenom to tam prdnete, stisknete čudlik a máte obrázek. Tak🙂 jsem to rozseknul...
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.