Zaregistrován
25. 4. 2007
Archy, su tu....
Zaregistrován
10. 6. 2006
To facctory: Ako som už spomínal, pred časom som v Krakovanoch naozaj dobre nakúpil. Mrzelo ma, že som nemal viac peňazí. V poslednej dobe je to celkom bieda, len od Marišy hore. Ty by si si v podstate aj mohol prísť na svoje, ja asi nie. Celkom pekný stredovek (jasné že mini nominály) ponúkajú detektoristi, sem tam sa objaví niekto s celkom pekným a pestrým výberom. Pred časom chodil jeden Blavák a ten mal zo všetkého všetko, síce dosť vysoké ceny, ale kvalita za to stála. Jednoducho prvá liga. Jeden jediný krát som bol v Nitre a tam sa mi páčilo bohovsky. Vtedy som zbieral ešte aj Rím a jeden Maďar tam ponúkal "šrot" na kilá po pár korún. Ničo som zobral, doma dal trochu do kopy a ponachádzal som tam aj celkom pekné Ag denáre, napr. Septimia Severa či Severa Alexandra. Žiadna rarita, ale vskutku pekné... a nekúp to po 50,-Sk...😎 Preto chcem ísť aj teraz do Krakovian, chápeš... čo keby? Nerobím si nádeje, ale spomínal som už, mám sa tam stretnúť s jedným známym a má pre mňa nejaký český a uhorský stredovek. Skús prísť... pokecáme.
Zaregistrován
10. 6. 2006
... toš ja též...😉
Zaregistrován
25. 4. 2007
pokiaľ mi do toho nič nepríde, pokúsim sa prísť....po vyše roku navštívim opäť Krakovany...😉
Zaregistrován
10. 6. 2006
No bol by som naozaj veľmi rád...😎 Pozdravujem doma.
Zaregistrován
25. 4. 2007
Ďakujem, vybavím😉
Zaregistrován
23. 10. 2006
Krakovany sú zaujímavé tým,že je tam burza cca každý mesiac.Nitra má dve rozdielne burzy,jedna sa konáva na Stavebnom učilišti,ale zasa dvadsať korún čo stojí vstupné minie každý aj horšie.Druhá sa koná na strednej škole,tá povačšine nikdy nesklamala,jediné čo je škoda býva tak každý štvrťrok.😞
Nie som,ale stopercent istý dátumom nemám presne zmapované. Zaujímavé burzy sa konajú v Lučenci,cca 20 km do Maďarska pokiaľ prídu aj mrcasníci od naších južných susedov oplatí sa dať za PHM.😆
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Jano je chodiaci klacek-pre hádavých😎 myslel som hľadačku.😆
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
16. 2. 2007
Zaregistrován
26. 7. 2007
nemozem zato ze v mojom okoli to nikomu nic nehovori......😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.