Zaregistrován
10. 6. 2006
Ja som mal odtiaľ perník... 😲
Zaregistrován
27. 2. 2007
Kacuro nebyl tam s tebou někdo ze Svitav.
Zaregistrován
27. 2. 2007
Archy perník tam maj dobrej!!!!
Zaregistrován
10. 6. 2006
Inak, dúfam že je ostatným jasné, že Radek a ja máme na mysli perník a nie perník!🙂
Zaregistrován
27. 2. 2007
:lol:
Zaregistrován
25. 4. 2007
ale chlapci....Jano mal smolu, ktosi v Pardubiciach dostane nakládačku...a vy si z toho pomaly robíte srandu....🙄
ja som tiež mnoho krát zasielal v obálke, ale našťastie som vždy narazil na čestného a seriozneho predajcu...
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nerobím si srandu z Janovej smoly. Len som prispel do témy "Pardubice". 😳 Janov problém trápi aj mňa, toto sa totiž môže stať každému. Pána exota si tám na čiernu listinu. 👿
Zaregistrován
25. 4. 2007
Archy neviem či to pomôže...... pán má samé kladné hodnotenia a predsa sa niečo, niekde pokazilo....
podľa čoho sa už máš orientovať, ak nie podľa hodnotení.....🙄
Zaregistrován
10. 6. 2006
Vieš, mne teraz stačí to, aké indície mi dal Jano. Mne je jedno aké má pán hodnotenia, Janovi verím že pán je gauner. Takže ho mám na čiernej listine a nechcem s ním obchodovať.
Zaregistrován
12. 10. 2007
:shock: Teda to jsou NERVY to AUKRO, ještě teď se z toho třesu !!!! Naštěstí to dopadlo dobře (grofik 😃 smajlík pro tebe ).
Janko asi tě to neuklidní,ale už jsem taky nervózní z jedné vyhrané mince,můžu si za to ,ale Blb.c sama,částku na zaplacení jsem si opsala z předposlední vsazené částky,je o deset korun nižší a tu jsem zaslala+poštovné,že jsem se spletla jsem zjistila až za tři dny,když odpověď od dotyčného tři dny není,telefony nebere a mince Bůh ví kde.😞
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.