Moderátoři: smith, Koniáš

PEHU_

Uživatel

Zaregistrován
20. 7. 2007

#711 - 31. 10. 2007, 12:55

hele Jano, když už máš tu ošklivou příhodu, můžeš prosím napsat i přezdívku prodejce? Takto se mu vyvarujeme i my ostatní.
Pokud si vzpomeneš na nedávnou diskuzi, kterou jsem na podobné téma rozpoutal já (prodejce přijal mé peníze a nechtěl poslat minci, že prej ho mám dát k soudu), tak jsem to řešil tímto způsobem:
posílal jsem prodejci SMS s tím, že mu přeji dobrou noc a ať se mu zdá o tom, jak mě okradl. Jako další "nátlak" jsem posílal maily s textem, jak se ti žije za ukradené peníze. Trvalo to dva měsíce a potom už to nevydržel. Minci poslal.

Michaela

Uživatel

Zaregistrován
12. 10. 2007

#712 - 31. 10. 2007, 15:21

Janko já ti teda do toho už vůbec nechci kecat, ale to že za tým dotyčným pojedeš a dáš mu nakladačku taky nemusí vůbec nic vyřešit, jestli je silnější jak ty dostaneš nakladačku ty sám a peníze neuvivíš a pokud bude slabší,může tě zažalovat za ublížení na těle a takové problémy,no nevím jestli ti to bude stát za to,takovej člověk není férovej,aby uznal,že si borec,že sis pro peníze dojel tímto způsobem,víš.Radši jdi na to podobně,jako Pehu rozumově a na Akru by ti nějak pomoci nemohli,ikdyž je to vlastně tvůj problém,mohl bys to zkusit,vždyť porušil i jejich pravidla. A další věc,věřím ti,že si ty peníze poslal, ale jestli se nějakým nedopatřením(normálně se to stává) ty peníze např.založil jinam,víš jaký by to byl potom průser.😮 Jestli si seš 100%jistý,jsem ochotna tomu dotyčnému napsat mail i já a skusit mu domluvit,jestli by jsi chtěl. Jinak držím palce, ať ti to dobře dopadne.😉

Robbie

Uživatel

Zaregistrován
16. 2. 2007

#713 - 31. 10. 2007, 15:26
hele Jano, když už máš tu ošklivou příhodu, můžeš prosím napsat i přezdívku prodejce? Takto se mu vyvarujeme i my ostatní. Pokud si vzpomeneš na nedávnou diskuzi, kterou jsem na podobné téma rozpoutal já (prodejce přijal mé peníze a nechtěl poslat minci, že prej ho mám dát k soudu), tak jsem to řešil tímto způsobem: posílal jsem prodejci SMS s tím, že mu přeji dobrou noc a ať se mu zdá o tom, jak mě okradl. Jako další "nátlak" jsem posílal maily s textem, jak se ti žije za ukradené peníze. Trvalo to dva měsíce a potom už to nevydržel. Minci poslal.

:D super...

..::R::..
robert.kurucz@email.cz

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován
26. 7. 2007

#714 - 31. 10. 2007, 22:22

ludia vy si myslite ze ja skladujem ceske koruny doma?? isiel som do zmenarne ktora je 20 metrov od posty.zamenil som a na poste pekne vlozil do obalky.som taky clovek co zamkne dom ,vyjde z autom na ulicu a potom ma napadne ci som ozaj zamkol...a idem to skontrolovat zase. a vidim predsa ci su v obalke 4 bankovky alebo dve.pardubice su odomna 250 kilometrov priblizne.takze som tam za 2-3 hodinky.dnes mi ten dement napisal ze bol podat reklamaciu na postu.chapete to?ked zasielka mu dosla vcera.pricom som ju odosielal 1 triedou pred osmymi dnami.a on naobed zistil ze neprisli peniaze tak ako mali ale meil mi napise o desiatej vecer ze co sa stalo.dnes teda napisal ze reklamacia asi nebude uznana a ze mu mam napisat kolko vazil list... ale na podacom listku neni vaha napisana .list asi splnal vahove kriteria na obycajny list.ved v nom boli bankovky a dva kusy papiera.....tak som mu opet odpisal ze co ma ma za debila a z v tomto pripade mam jasno. a teraz si zapametajte tento nick . a pozor je to dokonca SUPERPREDAJCA !!! jeho nick je : EXOT . Číslo aukce 258271059 .dnes som sa musel pochvalit kamaratom ako som dopadol.prihlasili sa tiez na maly vylet😉 Seredska mafia v akcii😃 ... najprv vsetko po dobrotky.a ked nie bude aj po zlotky....

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#715 - 1. 11. 2007, 07:02

jano789: stojím za Tebou, jen mu vyprášete kožich magorovi!! mimoto v Pardubicích jsem byl na vojně😃

Michaela

Uživatel

Zaregistrován
12. 10. 2007

#716 - 1. 11. 2007, 16:16

:) Ahojte ! Aj já byla v Pardubicích 4 roky na škole a na intru a můj starší bratr také na vojně, třeba jste kacuro sloužili dokonce i spolu. 😃
Každopádně Janko,ať ti to dobře dopadne, hodně štěstí !

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#717 - 1. 11. 2007, 17:11

jó a jak se ctěný pan bratr jmenuje, nebo respektive ve které době tam na vojně byl a hlavně kde, ona tam totiž byla troje kasárna😃

Michaela

Uživatel

Zaregistrován
12. 10. 2007

#718 - 1. 11. 2007, 18:25

Na rok bych se musela zeptat,co vím,tak jejich rota se nazývala Z.R.N.O.,nebo tak nějak.😕

kacuro

Uživatel

Zaregistrován
7. 10. 2006

#719 - 1. 11. 2007, 18:28

:shock: tak to mi nic neříká, já byl na Hůrkách v letech 1996-7

Radek Deraha

Uživatel

Zaregistrován
27. 2. 2007

#720 - 1. 11. 2007, 19:49

Já se tam učil na zedníka a pak jsem tam 2roky dělal,ale to je už hodně dávno.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.