Zaregistrován
22. 7. 2007
Mozna bych foto dal,ale uz jsem prendal na auto zimni kola a to uz neni ta spravna "frajerina" tak az na jare 😆
no nicmene, takovou malou pracovni fotku bez auta dat muzu :
http://www.agentura-amadeus.cz/zastoupeni/kunc.htm
Michaela napsal/a:
Teda Jano,i já zírám, pěkné auto.😳 😃
No a teď by mohl ještě přispět fotem např.:grofik,Robbie,Zdeněk,Tomako, ....atd. 😋
Zaregistrován
12. 10. 2007
:lol: tak to bylo bezvadné !😆
Zaregistrován
23. 10. 2006
:roll: Niet nad" tlachárničku".😈 😈 😈
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
26. 7. 2007
zaujimave zlozenie Sběratel.com😉 len nechapem preco kazdy o druhej v noci uz spi 😃 . co robite cez den?🙄
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
7. 10. 2006
koukám, že jste se tu pěkně rozjeli🙂 neměla by se udělat sekce numis-photoalbum?😃
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zaregistrován
12. 10. 2007
:D Pěknej den vám přeju,
čím delší dobu pročítám vaše diskuze,tím hlouběji se před vámi a vašemi vědomostmi o mincích skláním, máte všichni můj velký obdiv(obvzláště grofik s Archym),zjišťuji,že jako sběratel začátečník mám z toho všeho,co neznám (a že toho teda je) totální zmatek až řekla bych deprese. 😞
Zaregistrován
23. 10. 2006
to Michaela:ďakujem za "lichôtku",ale máte prvý predpoklad stáť sa dobrou,zberateľkov trebárs aj v numismatike,uvedomila ste si,že viete,že nič ešte neviete,určite za dva tri roky nám dáte mnohým na "FRAK".
Samozrejme ste dobrá diplomatka,mincičky sa budú len tak hrnúť.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
12. 10. 2007
:) Děkuji grofik,ale moc mě to neuklidnilo, když k tomu študování doma nemáte dobré podmínky(chod domácnosti,malé dítě, ne moc podpořivý manžel,který mě věčně tahá od PC), máte chuť se na všechno vykašlat.
K tomu všemu má kacuro doma skrze mne problémy, Archy se se mnou nebaví, jinak je to tu vážně moc fajn,jste tu všichni moc milý. Tímto se nevzdávám,jen věnovat se numismatice bude pro mě daleko složitější než jsem si myslela. 😕
😃 Dobrá zpráva,začínam pomalu,ale přece,už mám na Aukru vyhlídlé literatury, držte mi palce,ať mi je někdo nevyfoukne,děkuji.😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.