Zaregistrován
11. 2. 2016
Adolf měl také jen jiné názory, myslím že by ho ty hromady pozůstalých po 6 miliónech vyhlazených určitě na staré kolena politovali 🙄 tím nechci obhájit že někdo někomu přeje smrt ale že bude mít někdo víc naděje nebo radost až tady nebude ten který společně společnosti škodí, je pochopitelný
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
6. 1. 2013
Pokud to je cukrovka a neuropatie to lze udržet v dobrém stavu. Bohužel p. Zeman má problém s játry a jak se zdá se slinuvkou. Hlava v tomto případě je jasná, ale člověk se trápí a trápí až to skončí.
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nech užíva SANUS a ešte veľa rokov bude svojich skalných fanúšikov doháňať ku infarktu... 😇
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
12. 6. 2012
Já su hajzl, já mu uzdravení a tuplem ne brzké, nepřeju. Jo, kdyby na Vysočině posledních skoro 10 let objímal stromy, nechť je zdravý jako buk, ale po těch škodách, co se svým fanklubem způsobil, by jeho smrt byla pro stát úlevou a škoda, že to nebylo už před 7 roky.
A může si za to jen a pouze sám.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Nejaká špatná matematika, komár? 😳🙄😉
Zaregistrován
25. 11. 2016
Já myslím, že to je jen konstatování faktů. Mimo jiné v tom, že být obyčejný člověk tak je dávno tuhý. Já su humanista. Chci aby skončil. Bohužel už je to dávno ve stavu, že on sám to neudělá, nejspíš ani nemůže. Trpí a to jak fyzicky, tak duševně i morálně. Že za to můžou individuá kolem něj a je to pro několik vyvolených nutností, to je věc druhá. Vybral si to sám. Takže ano, nepřeji mu vyzdraveni, přeji mu vykoupení, což pro něj bude nejspíš fakt jen smrt. Ať si každý myslí co chce.
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
23. 10. 2006
Hmmm, niečo podobné cez IISV dostával Winston, ale tento segment vedy je pre teba Španielska dedina...
Zaregistrován
25. 11. 2016
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.