Zaregistrován
4. 7. 2010
Odvoleno. Vše dobrý a Bureš pryč tfuj tfuj
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
11. 2. 2016
Paul napsal/a:
Odvoleno. Vše dobrý a Bureš pryč tfuj tfuj
Já ještě nebyl, zítra to tam hodím Jacku Sparowovi a jeho Loupeznicky posadce. 😎 😈 😋 ale Bureše se nezbavíme, jak už jsem řekl ve 2016, tohle bude po Zemanovi další hlava státu, škoda že tady není blici smajlík
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
4. 7. 2010
Nebude.....Volilo by ho jen tvrdý jádro tj 25% voličů cca...Možná i jádro komoušů.
Zvedlo by to obrovskou vlnu odporu, tam by vyhrál kdokoliv proti němu. Asi by to zmobilizovalo i mladý voliče ve velkym.
Sázím na Fišera.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Uvidíme, jak dlouho vydrží nynější prezident (Mynář)
Zaregistrován
12. 6. 2012
No já nevím, Bureš má dost koblih na to, aby vyhrál. A imunitu potřebuje a určitě něco slíbí co sice nemůže splnit, ale bude se to dobře poslouchat. A Klausovci s Ovečkou, Mynářem a další potřebnou elitou mu pomohou kde mohou. Hnojomet rozjedou tak, že u nás porostou i palmy (na olej) stejně dobře jako kopřivy.
Zaregistrován
4. 7. 2010
Jestli se Šaroch rozhoupe, má Bureš na krku zase čapák + x dalších kauz.
Je možný, aby šel trestně stíhanej člověk do voleb na prezidenta? Nevim.
Koblih není zase tak moc, teď těžej z roztříštěnosti spektra, ale při volbě prezidenta je to 1 na 1...tam by Bureš vyhořel.
Zaregistrován
12. 6. 2012
No, ten druhý bude určitě nějaký vítač, eurohujer, sluníčkář, prznitel dětiček a holčiček a oveček, bude mít 4 nemanželské děti na které neplatí, nebude mít vlastní názor, bude agent STB atd. A než se prokáže, že to jsou všechno lži, bude dávno Babiš presidentem.
To mám optimistický pohled na věc, že? 😎
Zaregistrován
4. 7. 2010
Snažím se být optimista! 😉 😃
Zaregistrován
11. 2. 2016
Bures uz si koupil dost duchodcu a mene premyslejici casti na to aby ho zvolili. Rozhazel a jeste rozhazi tolik penez. Jediny co by mu mohlo zlomit vaz je kdyz ted vyhraje a bude muset napalit dane aby stat do roku 25 nezbankrotoval a i tak by jeho PR dokazal presvedcit lidi ze on makal 30h denne a opozice mu to vsechno zkazila a vlastne za to ze je v zime zima, dane se museli zvednout a kurovec sezral i duby muzou vsichni ostatni.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.