Minulý týden mně žena donutila dívat se na Výměnu manželek, Byl to boxing. Mladá cikánka sice větu z návodu co má dělat přečetla, ale nechápala smysl.Bíla spodina naopak přečetla vše a věděla jak působit na lidi. Obě měli jedno společné a to děti, obě vychovávají další generaci mladých, hloupých budižkničemu na které těch pár inteligentních bude vyrábět peníze atd. Věda, historie, obecně krásno ty debílky nepřitahuje. Prostě stále platí to co jsem o cikánch vždy psal a jsem rád, že umřu ještě v normálním světě, kde muž může podržet dámě či starší paní dveře a je mi líto, že dobu, kdy se tací hlupci budou vyvážet na Saharu nezažiji.Také doufám, že v další generaci bude pouze muž a žena, ještě tak muž a muž a žena a žena to ostatní se bude popravovat.
Ladislavaliev@atlas.cz

Kua. Nový formát.. Ako TDF, GI, či Vuelta.😋
Od cca 24,7 km/cieľ to dôverne poznám, v tejto oblasti žijem, aj keď nie som rodák.
Vidím dom svokrovcov (posledná prémia,) svoj bejvák a iné veci, mne známe.
Vyzerá to tak, že to ani nemôže byť Slovensko. Žiadny rebriňák, kôň, kroj, ovca..
TV dokáže zázraky,keď sa, ako v tomto prípade, spriahne s Eurosportom.
Frčali mi vlastne pod oknami, nič som reálne nevidel, prišiel som večer z roboty.
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/17949/289292#0
-s-
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.