Zaregistrován
25. 7. 2006
Zaregistrován
6. 1. 2013
Konečně zábava. Krym, císař František Josef I. Masaryt T>G> A,lespoň se bavme. Ale to jak rychle zatkly někoho na daný povel se mi nelíbí. Dostáváme odborné pokyny ze všech stran. Nemají Albánci nějakou připomínku ke Kotoru?
Já bavím tím, jak do toho Češi jdou s hlavou hrdě vztyčenou🙄
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
25. 11. 2016
Cyklisty respektuji, navíc i obdivuji, že v tom dokážou jezdit, já bych to nedal...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
4. 7. 2010
Já taky. Jezdil jsem roky do práce a bylo to nic moc..Jednou mě dodávka předjížděla tak těsně, že jsem vjel do rygolu...Na velký křižovatce klasicky řidiči nedávaj kolu přednost dle pravidel, protože jsem jen "kolo"..to jsem zase skončil málem ženský na kapotě...a hned ujela...klasicky mi nedala přednost, i když vždy rukou ukazuju dlouho předem.. pak jsem raději do křižovatky nevjížděl a slejzal z kola...
Zaregistrován
24. 4. 2017
No chudinky aktivistické. Připomnělo mi to, jak blbečci z Greenpeace zkoušeli opruzovat u ruské vrtné plošiny a za chvíli jim do ksichtů mířily automaty.
https://www.youtube.com/watch?v=08nNBPFmlxw
Nějak jsem poté nečetl nic o tom, že by to zkoušeli znovu.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Zaregistrován
27. 4. 2015
Zaregistrován
27. 4. 2015
Respektovat kolaře je ok ale když vidím jak jezděj vedle sebe,nebo metr od krajnice tak nadávám a stopro nejsem sám,většina řidičů na ně píčuje že chlapci😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.