Zaregistrován
16. 2. 2008
Paul napsal/a:
nj smůla...sranda je, že kdyby ti poklad vyhrabala, už by ti to nikdo neuvěřil😃
Já bych to především nikomu neříkal 😃
Zaregistrován
12. 6. 2012
turtleoverhead napsal/a:
Moje čubka zatím ještě poklad nenašla ale díry hrabe pořádné 🙄
Neschopná čubička ...
Paul napsal/a:
nj smůla...sranda je, že kdyby ti poklad vyhrabala, už by ti to nikdo neuvěřil😃
Ono stačí se podívat tam do diskuze, už je to veřejný tajemství...
Nechápu neschopnost změnit zákon, raději roky lhát, než zamakat na úpravě legislativy. Divnej stát tahle republika 😉
Jo, začalo to Lájosem Bácsem (a ještě dřív jinými kauzami), další level byla viróza ze sovětského velvyslanectví ... a od té doby je to norma.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Paul napsal/a:
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/fenka-masa-u-vsetina-vyhrabala-poklad-ze-14-stoleti-40371876
Další pohádka. Tentokrát fenka...Nevim, jestli je normální brát lež jako normu...
Zrovna jsem si to přečetl a utíkám sem to sem dát, (zvláštní spojení "sem to sem") a už to tady je 😁. Hele mě by zajímalo o kolik to obohatí to historický vedení o okoli, vždy mi to přijde tak velkolepě napsané ale pořád v tom tak trošku vidím spíš víc prázdný argument. Asi je to moje nevědomost, tak bych prosil někoho o vyvedení z omylu.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
4. 7. 2010
Zaregistrován
27. 4. 2015
Paul napsal/a:
😲 😲 😲 😲 😲
😆 😆 😆 tvl to je prdel
Zaregistrován
28. 12. 2020
Výborný... nejlepší je ten reportér, "ehm... jasně... jo jo jo..." :-D
Zaregistrován
16. 2. 2008
To je panečku sbírka inteligentů 😲
Zaregistrován
24. 4. 2017
Každý chce být fýrer, proto nikdo nebude fýrer. Ty koalice mikrostran jsou k smíchu. Vždyť nedokážou vyštípat ze Sněmovny ani Tomia, a to i když musel vyrobit novou stranu na druhý pokus.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Zaregistrován
23. 10. 2006
Myslím pred návštevou si dobre naštudoval našu mentalitu...
Obrázky:
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
12. 6. 2012
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-klaus-hospitalizace-vojenska-nemocnice-vysoky-tlak.A210914_104408_zahranicni_remy
Dáme chladit šampaňské na smuteční přípitek?
Bohužel bych to až tak státotvorně neviděl. Ale můžeme začít uzavírat sázky jestli Ovar opustí nemocnici s nohou u prdele nebo v podpaždí. A v tom případě je otázka, jestli bude mít noha státní pohřeb?
Ovšem krásný je popisek pod obrázkem:
Prezident Miloš Zeman (vpravo) i bývalý prezident Václav Klaus byli hospitalizováni v pražské Ústřední vojenské nemocnici.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-klaus-hospitalizace-vojenska-nemocnice-vysoky-tlak.A210914_104408_zahranicni_remy
Autor zřejmě došel k závěru, že Zeman si je značně nepodobný.
Jasně, su strašné kruťák. Ale je dobré vědět, že když taťkovi (po zpackané léčbě) uřízli prst, tak nám říkal, že ho hodili psovi. A já to pak říkal ve škole i učitelce a tu málem omývali.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.