Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#53191 5. 7. 2021, 09:56

Já znám Žabku..a ten měl přezdívek nekonečeno.. Ropucha, Froš, žabinec, žabák, kvák, zelenej, žabin, ropušník, žabža...

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#53192 5. 7. 2021, 10:13

Paul napsal/a:

Kulohryz je dobrý..tyhle lidi jako děti trpěj.

https://cesky.radio.cz/nejpodivnejsi-ceske-prijmeni-snedlditetikasi-8079809
Já to měl odsud, těžko říct. Na FB si to příjmení mohl někdo vymyslet, to je pravda...nositelé už jsou možná v zemi, jestli to hledali dle tel. seznamů...

U nás je ještě Bulíček..a Rohlíčka taky máme ve městě.😉

Taky máme tyhle dva ve vsi 😆 a Bulíček je fakt bulik,na něj to sedí

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#53193 5. 7. 2021, 10:14

Paul napsal/a:

Já znám Žabku..a ten měl přezdívek nekonečeno.. Ropucha, Froš, žabinec, žabák, kvák, zelenej, žabin, ropušník, žabža...

Froš je nejvíc😃

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#53194 5. 7. 2021, 12:14

Paul napsal/a:

Pavel_III nová hra ne...jak začneš novou stránku, nejde vidět ta předchozí..Zmizí...je potřeba 4 příspěvků, aby se zase vrátila.

Ale to bylo už dřív taky.

Profilový obrázek
Abstinent

Uživatel

Zaregistrován:
27. 4. 2015

#53195 5. 7. 2021, 12:17
Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#53196 5. 7. 2021, 12:21
Paul napsal/a: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/exekuce-sbirky-jizni-morava-tornado_2107031718_ban 😲 😲 ...

Nikde není uvedeno, jak a proč k tomu exekutorovi přišli. Není to vždycky o finanční negramotnosti. Někdy to prostě jinak nejde, než jít "k Židovi". Banka se na vás vysere, nepůjčí a ani neřekne proč. A jsou chvíle, kdy je zkrátka nezbytnost něco zaplatit. Banky jsou ale šikovné. Nabídnou vám konsolidaci "aby jste nemuseli platit tolik na splátkách", ale pak vám řeknou, že nemáte na dost velký příjem. Jo, to je logické, že? Když má člověk nižší příjem, musí platit vyšší splátky, konsolidaci si nezaslouží. Kdyby měl člověk vyšší příjem, nepotřebuje konsolidaci a půjčku (nebo nějakou část) splatí o dost rychleji, případně si nemusí půjčovat. Někde je asi systémová chyba.

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#53197 5. 7. 2021, 12:30

Když tu probíráte ty filmy: https://www.csfd.cz/film/12017-studeny-bufet/prehled/ - tenhle znáte?

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#53198 5. 7. 2021, 13:03
Nikde není uvedeno, jak a proč k tomu exekutorovi přišli. Není to vždycky o finanční negramotnosti. Někdy to prostě jinak nejde, než jít "k Židovi". Banka se na vás vysere, nepůjčí a ani neřekne proč. A jsou chvíle, kdy je zkrátka nezbytnost něco zaplatit. Banky jsou ale šikovné. Nabídnou vám konsolidaci "aby jste nemuseli platit tolik na splátkách", ale pak vám řeknou, že nemáte na dost velký příjem. Jo, to je logické, že? Když má člověk nižší příjem, musí platit vyšší splátky, konsolidaci si nezaslouží. Kdyby měl člověk vyšší příjem, nepotřebuje konsolidaci a půjčku (nebo nějakou část) splatí o dost rychleji, případně si nemusí půjčovat. Někde je asi systémová chyba.

No nevim. Nemám v okolí nikoho, kdo by měl exekuce..Jako půjčky ano, ale to si snad propočítáš, abys to dokázal splácet.. spíš mám pocit, že lidi si zvykli v tom chodit, napůjčovat na vánoce nebo dovolenou další nesmyslný hovadiny..a pak neřešit splátky, nebo se v tom plácat a pak se zachránit osobním bankrotem atd...
Já třeba na dovolenou bych nejel vůbec, než abych si na ní musel půjčit...
To číslo mě fakt překvapilo...to je jak trend nebo móda.

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#53199 5. 7. 2021, 13:11

Přesně tak Pavle, i tyhle bankovní kličky jsou jedním z mnoha důvodů jak člověku strčí ruce dokapes exekutor dřív než si něco uvědomí. Banka, justice, exekuce je jedna velká mafie. Sám mám s exekuci zkušenosti. Nic dobryho a je dobrý že to legislativa alespoň z části omezila. Pro představu jsem svoji blbosti došel až k exekuci. Z 10k bylo 70k k zaplacení. Zaplatil jsem ale někde vysela nějaká pokuta z penále z pokuty 808kc a po roce mi přišlo další vyrozumění od soudu k pohledavce na dalších 70k. Z 808kc a nebylo jak se bránit. Skurvena mafie! Dnes už to naštěstí tak děsivý není ale pořád je to hnus. Lidi spradaji sítě na lidi pořád a pořád a ještě si to posvetili zákonem.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#53200 5. 7. 2021, 13:13

Paule je to tak, lidi si fakt půjčují na dovolenou nebo na vánoce. To by mě v životě nenapadlo.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.