Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#31501 29. 4. 2019, 19:02

Myslím nie nadlho je zmena témy ...😁

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#31502 29. 4. 2019, 19:18

Za nacistů se taky hodně (většina) Němců mělo dobře..než začla válka.
A že jsou ve věznicích bezdůvodně likvidovaný Židi, homouši, opozičníci a další skupiny, to měli na háku, hlavně, že se měli sami dobře a měli plný bříško.

Profilový obrázek
bossi

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#31503 29. 4. 2019, 19:48

Áno s cibulí a octem🙂

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#31504 29. 4. 2019, 20:07

Neviem či šokujúce, ale zaujímavé...
https://svls.sk/mapa-slovenska-dnes-a-v-roku-1950-sokujuce/
http://mapy.tuzvo.sk/HOFM/
Ide to ako slimák, treba čakať.😉
Na stavbe tej priehrady som robil majstra. Dobre bolo.

A do tlačenky patrí aj oko, kedysi som to našiel. Bŕŕrŕ. V ktorej ére, neviem, prekonávam obe.😋
Konina=žalúdok aj s obsahom v krku..U mňa. Raz mi to dali, nepovedali a žalúdok mi to okamžite "nahlásil." To mi nahlásil, že to nie je vepor-tzv. bravčo..😋 Nemôžem za to. Nezvládam ani baraninu, ani zajíca..Divinu len tak, tak...Nemusím.🙄 🙂
-s-

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#31505 29. 4. 2019, 20:25
Nezávislé testy: Víme, kolik masa je v šunkových salámech. Které jsou dobré a které jen náhražky? Šunkový salám, je to fakt náhoda. Jako mladý jsem měl moc rád salám gothaj a český. Jako mlsoun jasem chodil na koňskou sekanou a koňský salám. No a mám DNU. Z dnešních salámu bych DNU určitě nedostal. Jogurty mají záruční dobu 14 dní. Vy si můžete koupit kvalitní salám, ale rodina kde mají tři kluky ne.

Altmane, fakt to nesoudím podle sebe, já chápu, že si cestou domů moc lidi nekoupí 10dkg lanýžového salámu a 20dkg sýra s 2ma olivovýma bagetama za 400,- kč. ovšem dnes asi naposledy. páč koukám, že to má nový majitel a poloviční výběr a neusměvavý personál mě neláká...

a když něco ekonomického píšu, tak přemýšlím standardně z pohledu rodiny (2vydělávající a 2děti - nevím zda je to nejrozšířenější model, ale vidím ho poměrně často). a s mediánem 22tis čistá ruka mi to nepřijde nijak ustřelené tvrzení/myšlení. ano na vesnici budou mít méně, ale také nižší náklady, víc domácích věcí atd...

ale to jsem odbočil, rád se na to srovnání jídla tehdá a dnes podívám, až budu mít prostor. páč se mi tomu moc věřit nechce. ale zatím netvrdím nic.
a to, že k nám vozí jiné/horší výrobky, to tak prostě je. i žena jezdí nakupovat do rakouska/německa. naštěstí už se s tím něco děje.
ale zapomínáme na vlastní výboru, menší čr podnikatele atd...
no uvidíme.

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#31506 29. 4. 2019, 20:27

Stani to si neochutnal vyprazane zabie stehienka, delikatesa.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#31507 29. 4. 2019, 20:47

napsal/a:

Paul

Za nacistů se taky hodně (většina) Němců mělo dobře..než začla válka.
A že jsou ve věznicích bezdůvodně likvidovaný Židi, homouši, opozičníci a další skupiny, to měli na háku, hlavně, že se měli sami dobře a měli plný bříško.

Nemusíme ísť historicky tak ďaleko , My sme mali plné brúška , zábavu a nad hlavami nám lietali lietadla tzv. humanitné bombardovanie Juhoslávie , My sme tancovali a Líbya prišla o svojich 100 miliard , ludia o všetko , My sme tancovali a Iraku sa dodnes nenašli zbrane hromadného ničenia atď...

Pri všetkej úcte ku Tebe Paul ktorú definíciu s troch u slniečok mám priradiť ku Tvojej osobe ???

Pán Boh mi je svedkom , dnes som myslel iba na príspevky o dobrom jedle ...

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#31508 29. 4. 2019, 21:02
Stani to si neochutnal vyprazane zabie stehienka, delikatesa.

A možno by som to zvládol. Nesmiem zacítiť určitú chuť (pachuť) a nema problema.😉
Nejaké škeble morské, slizké, som jedol a pohoda lesní..Už som tu kedysi napadol "haluške bryndzovie," ale ja za to nemôžem..
Hlad by ma dohnal, niekto napíše.. No neviem. Onehdá, po cca týždňovej, totálnej diéte, nesmel som ani vodu, v špitáli, bola to moja premiéra, derniére som odolal, mi ponúkli dva rožky, ktoré sa dotýkali kocky masla na tanieri.
Mliečne výrobky tak zbožňujem, že som sa zdvihol a odišiel som na cimru, kde som si vylihoval sám. A hladný.🙂
Sranda bola, keď sa ma počas toho pobytu, možno po 5 dňoch, pri návšteve svokra opýtala, ako nám tam varia..?😋
Povedal som, že neviem, pretože mne nič nedávajú.. Vtedy jej to zaplo a krvi by si sa v nej nedorezal. 😁
Ináč, jeden by neveril, aký je obyčajný rožok slaný, keď človek nemá týždeň, možno viac, nič v papuli. Ale fajčil som, to né, že ne. Vždy som sa nechal odpojiť od infúzií. Som na seba hrdý.🙂
-s-

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#31509 29. 4. 2019, 21:03

grofik on je rozdíl, co se ti děje za vratama a co na druhý půlce zeměkoule..

btw... humanitární bombardování odsouhlasila vláda Zemana..

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#31510 29. 4. 2019, 21:16
A možno by som to zvládol. Nesmiem zacítiť určitú chuť (pachuť) a nema problema.😉 Nejaké škeble morské, slizké, som jedol a pohoda lesní..Už som tu kedysi napadol "haluške bryndzovie," ale ja za to nemôžem.. Hlad by ma dohnal, niekto napíše.. No neviem. Onehdá, po cca týždňovej, totálnej diéte, nesmel som ani vodu, v špitáli, bola to moja premiéra, derniére som odolal, mi ponúkli dva rožky, ktoré sa dotýkali kocky masla na tanieri. Mliečne výrobky tak zbožňujem, že som sa zdvihol a odišiel som na cimru, kde som si vylihoval sám. A hladný.🙂 Sranda bola, keď sa ma počas toho pobytu, možno po 5 dňoch, pri návšteve svokra opýtala, ako nám tam varia..?😋 ...

Si môj človek 😃 , aj ja som ležal z obojstranným zápalom pľúc , ale cigaretku a kávičku som musel občas mať .

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.