Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#31491 29. 4. 2019, 13:45

Jeden iniciatívny blbec je horší ako teroristické komando.😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
elsky

Uživatel

Zaregistrován:
23. 12. 2010

#31492 29. 4. 2019, 14:49
Prikladam jeden clanek z denniho tisku z roku 1988 ohledne vlastnickych prav v podani komunistu. Obrázky: ...

To nemá chybu! 🙂

Profilový obrázek
elsky

Uživatel

Zaregistrován:
23. 12. 2010

#31493 29. 4. 2019, 14:56
Pokiaľ si už precestoval svet , rád si prečítam a porovnám názor . Kapitalizmus už máš v Číne , Rusku , Vietname ...

No moc jsem toho neprocestoval. Skutečnou bídu jsem ale viděl a už na ni nejsem moc zvědavej.

Materiálně jsme se neměli špatně za komančů ani teď. Štve mě, jak jsme se za těch 30 let zadlužili..

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#31494 29. 4. 2019, 16:41

:shock: Já bych mohl vypravovat. Koupali jsme se 1 x v týdnu v dřevěných neckách, moje kamarádka byla z bohatší rodiny, měli ocelovou vanu

Také jsme v rodinné vile měli podnájemníka a také mně to štvalo. Dnes pohoda, za 4-5 melounů si koupíte byt
Zbytečně se zde natahujeme, jde o životní spokojenost. Jistě chleba byl asi trojí, má to výhodu, nemusím chodit nakupovat, neb bych si neuměl vybrat. Možná, že tlačenka měla i ouška a rypáček, to do správné tlačenky patří. Dnes máte uzeninu, která má jaksi stejnou chemickou chuť. O potravinářství něco vím, jednu maturitu mám právě z potravinářské technologie.
Prostě v roce kdy jsem byl já mladý nebyl PC, televize v plenách,. žili jsme jinak. Pokud jste spokojeni je vše OK, ale neserte se nám do našeho mládí !😋 😋

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#31495 29. 4. 2019, 17:07

Ale to vám nikdo nebere. Já bych byl jen moc nerad, aby mé děti na základě nějakých podobných výroků nabyli přesvědčení, že za Komančů se lidi měli líp. Nebo, že snad bylo kvalitnější jídlo a pod, když je to nejspíš přesně naopak...

Mladí a osobní prožitek je věc jedna, fakta druhá.

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#31496 29. 4. 2019, 17:27

Pokiaľ bude mať niekto záujem po 89-tom nech si dá tú námahu a zistí kedy a ako západ tlačil na zrušenie našich potravinových noriem ...

Je pravda obal nebol oslnivý ,ale kvalita bola na 100% a pokiaľ náhodou ńejako zlyhala výstupná potravinová kontrola to bolo "tóčo"...

Vôbec nejdem spomínať INSPEKTA ako kontrolovala dovoz a koľko kamionov otočila naspäť prípadne dala zlikvidovať a vagonové zásielky detto ...

Pekný obal neznamená nutne kvalitu .

Verím ešte veľa ľudí nevie čítať obal , sila zvyku je veriť .

Mne je by to mohlo byť ukradnuté , ale prečo hnoj a odpad máme likvidovať v podobe potravín práve My !!!

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#31497 29. 4. 2019, 17:46

Nezávislé testy: Víme, kolik masa je v šunkových salámech. Které jsou dobré a které jen náhražky?

Šunkový salám, je to fakt náhoda.
Jako mladý jsem měl moc rád salám gothaj a český. Jako mlsoun jasem chodil na koňskou sekanou a koňský salám. No a mám DNU. Z dnešních salámu bych DNU určitě nedostal. Jogurty mají záruční dobu 14 dní. Vy si můžete koupit kvalitní salám, ale rodina kde mají tři kluky ne.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
bossi

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#31498 29. 4. 2019, 17:59
Nezávislé testy: Víme, kolik masa je v šunkových salámech. Které jsou dobré a které jen náhražky? Šunkový salám, je to fakt náhoda. Jako mladý jsem měl moc rád salám gothaj a český. Jako mlsoun jasem chodil na koňskou sekanou a koňský salám. No a mám DNU. Z dnešních salámu bych DNU určitě nedostal. Jogurty mají záruční dobu 14 dní. Vy si můžete koupit kvalitní salám, ale rodina kde mají tři kluky ne.

Jo jo to byl gothaj ještě gothajem a nejenom on

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#31499 29. 4. 2019, 18:22
Nezávislé testy: Víme, kolik masa je v šunkových salámech. Které jsou dobré a které jen náhražky? Šunkový salám, je to fakt náhoda. Jako mladý jsem měl moc rád salám gothaj a český. Jako mlsoun jasem chodil na koňskou sekanou a koňský salám. No a mám DNU. Z dnešních salámu bych DNU určitě nedostal. Jogurty mají záruční dobu 14 dní. Vy si můžete koupit kvalitní salám, ale rodina kde mají tři kluky ne.

Vynikajúcu konskú salámu a teplé klobásky sa dali kúpiť motorest v Mohelniciach a ešte pred Hradcom Králové . To bola bašta.😃

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#31500 29. 4. 2019, 18:49

...................s cibulkou a OCTEM😆 😆 😆

Upřesňuji Gothaj
No a jsem rád, že jsme se přesunuli k jídlu, tomu rozumíme všichni😳

Ladislavaliev@atlas.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.