....a vlasy, bavil nás sex, nadávali jsme na komouše, jedli kvalitní jídlo a pili kvalitní nápoje ( pivo, víno rum), bavilo nás zlobit "holky", prostě svět byl náš!
Ladislavaliev@atlas.cz

Pädesiate roky skúsenosti len z kočiarika , začiatok šesťdesiatich rokov nič moc ,ale išlo to ku lepšiemu už dali dýchať aj nám nepriateľom robotnícko-roľníckej triedy , normalizácia tam ľudia prichádzali o školu, vedúce posty , žiť ťa nechali , osemdesiate roky to bola už rajská záhrada .
Zasa mali sme dostatok peňazí na , kvalitné potraviny , náklady na bývanie zanedbateľné , a dostatok času na ohováranie režimu .
Dnes môžeš len zdravo nenávidieť (Rusko) , konzumovať odpad a väčšina populácie nemá dostatok peňazí na nič...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Ahoj, nevíte někdo o co tady jde. Podívejte se na zrušení příhozů.
https://aukro.cz/20-k-1895-b-z-au-900-1000-vaha-6-775g-6946857994
https://aukro.cz/10-k-1909-k-b-kremnica-sbirkovy-stav-velmi-pekne-detaily-6946745187

a v čem byli ty potraviny kvalitní a dnes dnes nejsou? už to tady načnul i starýmuž, tak jestli to nebude jeden z těch mýtů (jako ty vlasy a zuby)...
času na rodinný život je asi méně, ale možná se mi to jen zdá a je to o přístupu. např. jeden můj dobrý kamarád má padla kolem 15té stejně jak asi i tehdá. takže v době kdy já přicházím do hospody, on už má dost a může jít domů😃
ovšem to, že většina populace nemá dost peněz na nic je taková maximální kravina, že to snad ani není možné...😃 🙄
ferovyobchodnik@seznam.cz

no a dnes je to jinak? pracují v podstatě všichni, rodinu z velké části pořád zakládá chlap a žena, s tím vymáháním dluhů je to sice horší, ale jako problém bych to viděl spíš pro firmy než lidi a krade asi méně lidí, což bych nicméně nepovažoval za morální růst společnosti🙂
ferovyobchodnik@seznam.cz

Kvalitná potravina = paraela kvalitné PHM .
Pokiaľ tankuješ pozmenené palivo dôsledky sa dostavia hodne rýchlo...😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.